By the way, dvdn som följde med den ltd ve...

By the way, dvdn som följde med den ltd versionen av Mastodon - The hunter sög !!!! Va ens Making of the hunter 12 min lång??? Tror inte det. Sen 3 videos och kommentator tracks. Videorna va coola men resten va skit. Tur plattan e så bra........


Holländsk death metal rules!!!! Holland le...

img00232-2011093 (MMS)

Holländsk death metal rules!!!! Holland levererar massa godis när det gäller musik. Dom har Asphyx och Hail of bullets bla. Och dessa brutala herrar, Severe torture. Brutal death metal med gutteral sång, growlandet är sjukt brutalt på deras plattor. Detta är en dubbelcd med deras första 2 plattor och en live platta. Förutom detta finns det demos, 2st 7or som bandet släppt och 2 covers. Svinbra band.


Lite för popig för mig men Anthrax är ju A...

img00231-2011093 (MMS)

Lite för popig för mig men Anthrax är ju Anthrax. En av deras bästa plattor enligt mig. Fast ingen slår Among the living......


Nu är Asphyx samlingen komplett igen, låna...

img00230-2011093 (MMS)

Nu är Asphyx samlingen komplett igen, lånar aldrig mer ut skivor. Debuten av detta band är så bra att det gör ont. Köp!!!!!!


Detta otroliga mästerverk ifrån 1998 avnju...

img00233-2011093 (MMS)

Detta otroliga mästerverk ifrån 1998 avnjuts nu med en kall öl.....Soulburn bildades av Asphyx folk och låter som Asphyx så ni fattar hur bra det är då!!!! Skål!!!


Molokens omslag och låten "thin line" är i...

Molokens omslag och låten "thin line" är i huvudet hela tiden nu.....hur ska detta sluta?


Dagislämning som en zombie. Tröttare än en...

Dagislämning som en zombie. Tröttare än en knäckt örn. Kaffe !!!!!!!!!!


Diggar Severe torture och tar en kall öl, ...

Diggar Severe torture och tar en kall öl, vart en skit dag, hoppas fredagen blir bättre.....


Denna svinbra plattan ifrån 2009 har digga...

img00229-2011092 (MMS)

Denna svinbra plattan ifrån 2009 har diggats flitigt idag. Holland bjuder på massa godis.


Moloken´s omslag + ny låt !!!!!!
Här är det, det som jag väntat på som en galning. Omslaget till Molokens "Rural"

Fyyyy fan va vackert det är. Hade många bilder i huvudet hur det skulle kunna se ut men aldrig kunde jag gissa detta. Bara att ta av sig hatten för Kenny Lindström.

Här kan ni även avnjuta "Thin line" ifrån Rural. Årets platta närmar sig........

Och jag sitter på första parkett.....

Roger

Born dead, dvdn som Autopsy aldrig släpper...

Born dead, dvdn som Autopsy aldrig släpper ska nu enligt bandet släppas innan årets slut. Det återstår att se men att den kommer bli sweet är säkert. En dokumentär, live spelningar, making of och massat annat. Autopsy rules!!!!


Autopsy går in i studion i Oktober för att...

Autopsy går in i studion i Oktober för att spela in nya låtar till en platta som kommer heta "All tomorrows funerals". En platta som kommer innehålla förutom dom nya låtarna alla Autopsy's ep's remastrade av bandet själva och med nya omslag. I Mars 2012 får vi sätta tänderna i denna.......


Ibland undrar man om det verkligen är 2011...

Ibland undrar man om det verkligen är 2011? Ett av världens bästa band Autopsy har fått ett brev ifrån Tysklands regering, någonting där kallas sig för BPJM. Dom skriver att Autopsy har klassats som farliga för ungdomen. Allt detta enligt Tysklands ungdomsskydds lag. Vilka tomtar.


Kaffe och Kraftwerk startar denna dag. Trö...

Kaffe och Kraftwerk startar denna dag. Trött som en örn på sömnpiller. Fan va jag hatar morgonen !!!


Funkar det nu?? Kanske???

Funkar det nu?? Kanske???


Står att nästa Smashing pumpkins plattan k...

Står att nästa Smashing pumpkins plattan kan bli deras sista....det hoppas jag verkligen, jag behöver inte ens den som släpps.....


Borgore, också känd som Dj Asaf borger kom...

Borgore, också känd som Dj Asaf borger kommer till stockholm imorgon och spelar på Dieselverkstan. Borgore är versam i den allt mer växande Dubstep scenen. Dj:n som kommer ifrån Israel spelar även trummor i deathmetal bandet Shabira. Ni som bor i Sthlm borde verkligen inte missa detta !


Korn släpper sin Dubstep platta "The path ...

Korn släpper sin Dubstep platta "The path of totality" den 6 December. Bandet har jobbat med dubstep producenter som Skrillex, Excision, Noisia, Kill the noise och 12th planet. Plattan kommer släppas i en vanlig och en limiterad version som innehåller bonus låtar och en dvd av Korn's exklusiva spelning i mitten av ett vetefält i Bakersfield, Kalifornien.


Dagens skörd


Med kaffet i muggen så är det första jag gör på morgonen är att kolla mina mail. Teknisk sett det 3dje då jag gått upp, satt på kaffet och sen mailen men fuck that......det är alltid kul att läsa mail, allra helst sen det trillar in en hel del sen bloggen gått upp i läsare :-)

Får mail om : att folk gillar det man gör, att det är för hård musik jag skriver och rekommenderar, band att skriva om, skivor att skriva om, band som vill att man ska lyssna på deras demo, reklam, penisförstorning, band news, olika postorder företag som säljer skivor osv.........

Det jag vill säga här och nu är som det står på bloggen, jag skriver om det jag gillar, saker jag tycker är viktiga. Finns massa plattor jag lyssnat på som är skit men jag gillar inte att thrasha folk (bara bandet Kent för det är hjärndöd musik ) så svaret på frågan varför det inte finns så mycket recensioner på bloggen där jag skriver om skit skivor är att jag inte gillar att såra någon(bara dom i Kent).

Det kommer komma mer såna recensioner men många.

Svaret om att det är för mycket "hård" musik på bloggen är för att jag mest gillar vad vissa kallar för hård musik hehe.

Sen när det gäller alla rekommendationer om band och plattor så kan jag än en gång säga att det många gillar nuförtiden, vad jag kallar "Bandit Rock Musik" inte kommer få ett enda ord här på bloggen.

Jag hatar den musiken, tycker inte om kommersiell metal.......vilka band menar jag?

In flames
Sabaton
Dead by april
Soilwork
Sonic Syndicate
Volbeat

osv osv......kommer inte på fler nu och det har säkert kommit mer skit som man inte känner till då jag spyr då jag hör Bandit Rock.

Älskar att band vill skicka demos, plattor, jag välkomnar allt och kommer skriva om det som skickas.

Vill ni ha tag i mig är min mailadress : gangstaboogie213@hotmail.com

Det va väl allt just nu....

Peace
Roger

Denna låg bland posten idag. Ska ge mig på...

img00227-2011092 (MMS)

Denna låg bland posten idag. Ska ge mig på den senare :-)


Skärpning Mediamarkt, högsbo. Mastodon + e...

Skärpning Mediamarkt, högsbo. Mastodon + en massa nyheter finns ej i ert sortiment. Har ni ingen koll alls längre eller? Musikbranschen har ej råd att förlora kunder pga att butiker är slappa. SKÄRPNING !!!!!!


Ska slagga nu och det blir Mastodon's bäst...

Ska slagga nu och det blir Mastodon's bästa platta i hörlurarna "Blood mountain" inatt. Nya tag imorrn..........peace


Ord kan inte beskriva det jag känner nu. F...

Ord kan inte beskriva det jag känner nu. Fick precis omslaget till Molokens nya platta "Rural" skickat till mig. Hur jävla perfekt som helst är det. Hur vackert som helst. Omslaget fångar än en gång Molokens mörker, deras närheten till naturen och deras musik. Jag e galet glad just nu. Världens bästa band är tillbaka med sin nya platta snart. Jag räknar varje minut .........


På kaffe hos Björn nyberg innan idag, fick...

På kaffe hos Björn nyberg innan idag, fick höra lite nya verk. Som vanligt med Herr Nybergs musik så är det en härlig berg och dal bana. Jazziga verk med massa twists. Elektronisk tung musik med en vridning i beatsen som gör mig hur glad som helst. En låt med arabisk sång och med 3(tror jag det va) klimax som exploderar efter att man tror låten börjar ta slut. Han slutar aldrig att överraska mig med sin musik. Musik för alla? Kanske men då måste man öppna sina sinnen fullt ut. Bra som fan.


I den takten som Mastodon's The hunter väx...

I den takten som Mastodon's The hunter växer så kommer den vara världens bästa platta vid 15:42 idag......ni får inte missa den !!!!!


Entrails - The tomb awaits

Sitter med kaffet och bara diggar. Diggar till gunget i "Crawling death"........detta är så jävla galet bra.

Entrails ifrån Växjö är bandet som fångat mitt öra, bandet började redan i slutet på 1990 men spelade aldrig in något och efter ett tag tappade dom intresset och bandet dog runt 1998.

Snabbspolar 11 år och Entrails reser sig ur graven och jag tackar för detta, en fläskigare och bättre old school death metal får man leta efter. Jag blev helt paralyzerad vid första lyssning av deras senaste verk, "The tomb awaits" släppt 2011. Plattan är mixad av legenden Dan swanö, så då vet ni hur ljudbilden låter.
Bandet släppte sin debut platta "Tales from the morgue" 2010, även denna mixad av Dan.Låtarna som Jimmy lunqvist har skrivit är utan tvekan bland det starkaste jag hört i death metal väg. Vet ej vad den killen får det ifrån men shit, killen är hur bra som helst.

Jocke svensson levererar en sång som passar som handen i handsken och Mathias Nilsson och Adde mitroulis ger oss gitarr resp trummor. Bandet levererar tung brutal dödsmetall men med hitkänsla ( känns fel att snacka hits när man pratar om deathmetal men det är sant, minns varje låt vid första lyssningen).

Paralleler till andra band finns ju, det låter som Dismember och Entombed på sina håll men då detta är 100 GÅNGER BÄTTRE än dom nämnda banden så känns det oviktigt att ens nämna det.

Jag är helt golvad av Entrails, låtarna + denna fantastiska ljudbild gör att denna platta kommer hamna högt på min årsbästa lista.Ni måsta köpa denna platta, gillar ni svensk dödsmetall så kommer ni älska detta.

Här kan plattorna beställas och även merch

Detta rekomenderas starkt. Bara ut och köp!!!!

Peace
Roger

Vid 7 tiden imorse va det 25 år sen Cliff ...

Vid 7 tiden imorse va det 25 år sen Cliff burton dog vid den tragiska bussolyckan i Sverige. R.I.P Cliff....:-(


Kaffe och Mastodon, brrrr det e kallt och ...

Kaffe och Mastodon, brrrr det e kallt och jag e tröttare än en trött örn. Mer kaffe nu......zzzz


Nu sova med Mastodon - The hunter i hörlur...

Nu sova med Mastodon - The hunter i hörlurarna. Plattan är på repeat och jag kommer sova som en örn.....zzzzzzzzzzzzzzz trött.....


Fy fan va besviken jag blev på Machine hea...

Fy fan va besviken jag blev på Machine head's nya platta "Unto the locust". Platt, tråkig och inte alls så tung som "the blackening". Hitrefränger och popiga arrangemang. Usch.....tur man inte bara handlade den utan att lyssna. Årets besvikelse tror jag.


Brutal truth - End time


BRUTAL TRUTHs förra album ”Evolution Through Revolution” från 2009 var en extremt bra grindattack till album. Plattan kan ses som ett piggt comeback-album, eftersom ”Sounds Of The Animal Kingdom” gavs ut tolv år tidigare.

Nu är det som bekant år 2011 och gubbarna har gjort ett mer dynamiskt album. Med dynamiskt menar jag störigt och oförutsägbart. Plattan har en tung låt i början, mitten och i slutet, vilket ramar in grindlåtarna fint. Det absolut sista spåret ”Control Room”, är ett femton minuter långt jam.

"Endtime” är ett album som andas spelglädje. Gitarristen Erik Burkes snirkliga och märkliga riff passar fint ihop med Dan Lilkers köttiga och mer sansade basgångar. Trummisen Richard Hoak verkar ha lärt sig kontrollera sitt kaos till trumspel och binder ihop arrangemangen fint.

Sångaren Kevin Sharp är som vanligt brillant med sitt semigrowlande. De flesta andra album man lyssnar på flyter på ganska bra, det är ett litet mellanrum mellan låtarna och i regel så vet man när låtarna börjar och slutar. På ”Endtime” är det inte så. Det kan vara en obekväm och ovanligt lång tystnad mellan två låtar eller så letar sig en rundgång planlöst in i öronen för att snabbt övergå i ett nytt spår.

Lyssnarbekvämlighet kan du glömma, likaså säkerheten. Helt briljant såklart!


Troligtsvis 2011 års platta :-)

Peace
ERogerrebnsjhaj


Bolt thrower har skjutit upp inspelningen ...

Bolt thrower har skjutit upp inspelningen av en ny platta då bandet insåg att låtarna dom skrivit inte va bra nog. Bandet säger att " vi är stolta över vår katalog och vi vägrar att bli ett av många band(som vi växte upp och lyssnade på) som släpper skit och vi kommer heller inte kompromissa och släppa någon jävla cover platta eller någon "best of platta". Så talar kungar, så talar ett band som tänker på sina fans och vägrar sälja skit. Så talar ett band som kan göra så här då lojala fans har deras rygg. Ta er tid och när platta kommer så vet vi att ni kommer döda allt i er väg.....


Fan glömde det viktigaste i förra inlägget...

Fan glömde det viktigaste i förra inlägget : Bolt thrower fyller 25 år som band i år. Grattis och tack för all suverän musik.


Hehe här testar jag "the hunter" augmented...

img00225-2011092 (MMS)

Hehe här testar jag "the hunter" augmented reality experience som kommer med på den limiterade versionen. Blir nog coolare med en flaska cognac i sig :-) men klart godkänt. (Man har ju barnet kvar i sig)


Kan inte säga så mycket än då jag bara lys...

Kan inte säga så mycket än då jag bara lyssnat på den 3 gånger men jag trodde nya Mastodon plattan skulle va råare. Det är svinbra och detta är en platta som bara kommer växa och växa. Men som sagt trodde jag den skulle vara mer "in your face". Men vilka låtar......mums :-)


Innebandy träning med sonen. Har jag mp3 o...

img00224-2011092 (MMS)

Innebandy träning med sonen. Har jag mp3 och hörlurar med? Nej, enda musikfria stunden på hela veckan är denna hehe. Men jag har memoinspelning på Blackberryn ju ifall huvudet börjar jobba .......


Mastodon - the hunter has arrived !!!!

img00219-2011092 (MMS)

Mastodon - the hunter has arrived !!!!


Nu kommer recensionerna in på Metallica/Lo...

Nu kommer recensionerna in på Metallica/Lou reed projektet och det skrivs som jag trodde. Den bästa recensionen lyder typ : Metallica har hittat ett sätt att stoppa nedladdning!! För efter att jag hört detta så kommer jag inte köpa plattan och jag kommer inte slösa tid att ens ladda ner det. Är Metallica så mäktiga att inte ens producenten vågar säga till bandet "detta funkar ej, det va en dålig ide". Lou reeds sång passar inte till det tråkiga gitarrspelet. Detta såg bra ut på pappret men det funkar inte. Som jag trodde, Metallica suger nuförtiden och Lou reed har aldrig imponerat på mig. En mix som bara kunde misslyckas. Blää.....


Mastodon's nya "The hunter" kommer förhopp...

Mastodon's nya "The hunter" kommer förhoppningsvis idag så denna dag är vigd åt detta fantastiska band. "Curl of the burl" som finns släppt är ju galet bra så förhoppningarna är stora som faen!!!! Redo att åka redan nu om samtalet kommer...annars händer inte ett skit. Kaffe nu som fan och kanske blir det att handla lite men som sagt så blir det annars bara Mastodon. Ha d.......


Ny låt med Krisiun


Brasilanska Krisiun släpper sin nya platta "The great execution" i höst. Plattan är helt inspelad analogt för att få en organisk produktion.

The will to potency kan avlyssnas HÄR och man hör den analoga ljudbilden direkt. Jag älskar analogt :)
Peace

Roger

Blir inte mycket gjort idag på bloggen. Ha...

Blir inte mycket gjort idag på bloggen. Har 7 cd som ska lyssnas på och recenseras men jag e för jävla seg idag pga lite alkoholintag som gjordes igår. Har ingen stress alls med detta men jag gillar ju det och vill göra det men fuck it idag, blir chips nu och soffan......


Job for att cowboy har gått in i studion f...

Job for att cowboy har gått in i studion för att spela in en ny platta. Plattan kommer släppas tidigt 2012 enligt bandet. Detta blir uppföljaren till 2009 års "Ruination" som va svinbra enligt mig. Sweet att höra detta då jag undrat när bandet ska börja på ny platta.


Björks nya platta har ju som sagts flyttat...

Björks nya platta har ju som sagts flyttats fram då björk ville jobba mer på låtarna. Nytt release datum är 10 oktober. Ett självklart köp :-)


Lite Sodom till kaffet......

img00207-2011092 (MMS)

Lite Sodom till kaffet......


Skål !!! Death metal 4 life !!!!!!!

Skål !!! Death metal 4 life !!!!!!!


Asphyx - Last one on earth ifrån 1992. Bar...

img00205-2011092 (MMS)

Asphyx - Last one on earth ifrån 1992. Bara att buga framför denna platta. Mästerverk !!


Går ej att kommentera på bloggen mera, änd...

Går ej att kommentera på bloggen mera, ändrade så jag skulle godkänna kommentarer innan dom publicerades men det förekom rasistiska inlägg, massa reklam för andras bloggar och reklam för att köpa shit så jag la ner kommentarerna men kommer kanske tillåta dom i framtiden. Nu städning för brorsan kommer ikväll, då blir det öl och musik :-)


Vill tacka Marcus på Mediamarkt Bäckebol h...

Vill tacka Marcus på Mediamarkt Bäckebol här i Göteborg. Förutom att va en go gubbe så går han omvägar och grejar som fan för att fixa fram grejer. Spelar ingen roll om det är utgånget, kan han så ringer han runt och fixar. Tack som fan dude, du e bäst. Om ni har vägarna förbi Göteborg så måste ni glida dit och kolla in hans avdelning. Att han fixar och grejar för mig beror kanske på att jag betalar nog minst 2 löner på hans avdelning med mina köp men spelar roll hehe, han är bäst :-)


Omslaget till "Live death doom". En 2 cd l...

0021 (MMS)

Omslaget till "Live death doom". En 2 cd live platta ifrån Asphyx. Släpptes som dvd samtidigt. Den ltd versionen på dvdn innerhåller dom 2 cd + en dvd med en annan livespelning på + en dokumentär och lite annat godis. Måste ha denna!!!!!!!!!!!!!


Fick sticka iväg och handla om detta mäste...

img00204-2011092 (MMS)

Fick sticka iväg och handla om detta mästerverk, satt via Spotify och lyssnade och ville ta fram plattan och såg att den va borta. Vet ej vem som har tagit den men fuck that, har en ny nu tack vare Marcus på Mediamarkt, Bäckebol :-)


Kraftwerk


Denna vill jag ha !!!!

Peace

Roger

Fan, mår inte 100. Feber och förkylning. I...

Fan, mår inte 100. Feber och förkylning. Igen. Kanske Deathspell omega kan skrämma bort det? En annan sak jag ville ta upp är årstiden vi står framför. Jag ÄLSKAR hösten. Lukterna, visionerna, bilderna, regnet, kyla....ja, allt. Det bästa är att ta på sig hörlurarna och slänga på....jaa, låt oss säga, sketches of spain med Miles davis eller Our astral circle med Moloken eller twillight of the gods med Bathory och ge sig ut i skog och mark och bara ta in alla underbara intryck som denna årstid ger oss. Jag är ofta ute och vandrar i dessa miljöer och det finns inget bättre, ge det en chans men jag lovar att det funkar ej om ni lyssnar på : Nrj, mix megapol, bandit rock, rockklassiker eller annat skit. Det funkar bara om man lyssnar på musik, riktig MUSIK !!!!


Denna kom i brevlådan idag :-), ge mig någ...

img00203-2011092 (MMS)

Denna kom i brevlådan idag :-), ge mig några dagar med denna styggelsen så kommer mina tankar om den. Om jag överlever misshandeln.....


Lyssna på denna, bra skit !!!!

img00201-2011092 (MMS)

Lyssna på denna, bra skit !!!!


Kaffe och 1969 års mästerverk av Alice coo...

Kaffe och 1969 års mästerverk av Alice cooper "Pretties for you". Hans bästa platta enligt mig. Denna psykadeliska rock resa slår det mesta där ute. En resa i exprimenterande musikskapande. Denna platta utmanar en kraftigt med dess låtstrukturer, dess produktion och dess galna infallsvinklar. Många tycker denna platta är olyssningsbar medans andra tycker det är ett unikt mästerverk. När plattan spelades in så trodde bandet att dom bara värmde upp medans isjälvaverket så spelades grunderna in. Denna platta ligger på spotify så ge den en chans, jag älskar denna unika platta. Ha d......


Ett stort grattis säger vi idag till David...

Ett stort grattis säger vi idag till David coverdale i Whitesnake som fyller 60 år. Tack för Deep purple plattorna och dom tidiga Whitesnake skivorna :-)


Omslaget till nya Anthrax plattan är så jä...

anthrax-worship- (MMS)

Omslaget till nya Anthrax plattan är så jävla sweet !! Och med den fantastiska titeln "Worship music" så måste jag nog köpa detta, det jag hört är ok men inte mer. Blir att plugga plattan som fan dom närmsta dagarna. Den kan kanske växa, annars kan man ju bara titta på omslaget :-)


Nås av nyheten att R.E.M splittrats, tack ...

Nås av nyheten att R.E.M splittrats, tack som fan för det !!!!


Fyyyy faaaaaan va jag är trött på bröderna...

Fyyyy faaaaaan va jag är trött på bröderna Gallagher, dessa 2 dåliga musiker som inte gjort något av värde sen Oasis första platta. Dom snackar skit i pressen och klamrar sig fast vid något som aldrig funnits. Det är över pojkar, bara att förpassa sig till fd rockmusiker facket och HÅLLA KÄFTEN !!!!! Jag spyr av er!!


Ännu ett mästerverk av holländska Asphyx, ...

img00200-2011092 (MMS)

Ännu ett mästerverk av holländska Asphyx, det kommer komma recensioner på alla Asphyx plattorna inom en snar framtid. Medans ni väntar är det bara att köpa dom alternativt kolla upp dom på spotify.


Skeletonwitch


Har inte mycket kött på benen när det gäller Skeletonwitch men bra som faaaan är det. Dom låter som en Thrash/death/black hybrid. Sweet som fan !!!!

Deras nya platta kommer i Oktober och heter Forever abomination.Peace

Rogger


Cult of luna håller på för fullt med en up...

Cult of luna håller på för fullt med en uppföljare till mästerverket "Eternal kingdom". Efter 1 år av låtskrivning så håller bandet på att bygga ihop allt i Umeå. Plattan ska börja spelas in denna hösten. http://www.cultofluna.com


En rättelse : i inlägget om Asphyx's platt...

En rättelse : i inlägget om Asphyx's platta Embrace the death så skrev jag att plattan släpptes 1996, detta är fel, 1995 släpptes skivan. Tack för alla mail ang detta, ni är bäst !!!!


Läser att Staind ska gå tillbaka till sina...

Läser att Staind ska gå tillbaka till sina rötter och bli tunga igen?? Tunga??? Ja allt är ju relativt, det finns ju folk där ute som tycker att In flames är tunga.......


Inte hört dom än men bästa bandnamnet någo...

Inte hört dom än men bästa bandnamnet någonsin är utan tvekan Iwrestledabearonce....I wrestled att bear once hahaha fan va sweet namn :-)


Ok jag är uppe!!! Trött som fan. Autopsy l...

Ok jag är uppe!!! Trött som fan. Autopsy lirar i bakgrunden och kaffe intas i kopiösa mängder. Another day .......


Cirkusen runt Dream theater och Mike Portn...

Cirkusen runt Dream theater och Mike Portnoy rullar vidare. Nu sägs det att Mike inte alls har stämt DT. En pressmedelande skickades idag ut ifrån Dream theater där det sägs att det finns ingen stämning. Men på hans facebook skrev han tidigare idag " Iam not legally allowed to speak of business matters". Undrar varför Mike skriver så om det inte finns någon stämning??? ;-)


Belgiska Aborted släpper sin 7e platta "Gl...

Belgiska Aborted släpper sin 7e platta "Global flatline" i januari 2012. Plattan som släpps via Century media har 12 låtar på standard versionen och 14 på den limiterade. Omslaget ska vara det mest äckliga bandet har spottat fram. Det återstår att se......


Fy fan va Evocation är dåliga !!!! Vilket ...

Fy fan va Evocation är dåliga !!!! Vilket skit både live och på platta !! Usch......


Skineater


Här kommer lite uppdateringar ang Skineater

Bandet håller på att spela in sin debutplatta "Dermal harvest" för fullt och jag fick precis låtlistan på plattan :

Stab
A thousand dead faces
Bring them
Your life is mine
Solitude discord
I´m made of godsick
Through the empire
Drifting
He was murdered
Dismantling

Studio diary 2 hittar ni HÄR

Bandets myspace HÄR

Peace
Roggggggggggggeee

Detta är baksidan till underbara "Embrace ...

img00198-2011092 (MMS)

Detta är baksidan till underbara "Embrace the death" med Asphyx, denna platta har en liten historia. Den skrevs 1988/89 och spelades in 1990. Men den släpptes inte förrän 1996. Detta pga av att chefen på deras dåvarande bolag hade stuckit med bolagets alla cash. Bandet fick reda på detta när dom va i studion. Bandet RÅmixade plattan bara och stack med mastertapen. Plattan släpptes 1996 i detta skick och jag älskar den, plattan låter som en demo med bästa tänkbara ljud. Produktionen är helt fantastisk, en perfekt ljudbild för Asphyx's death/doom. Dom flesta låtar på "Embrace the death" finns återinspelade och omgjorde på bandens andra skivor men inget slår dessa versioner. Embrace the death och God cries skivorna är dom enda Asphyx skivorna med Theo loomans(R.I.P) på sång. Hans vokala spyor är underbara. Perfekt ond sång och okulta texter, Mums!!!! Plattan remastrades 2009 och släpptes med nytt omslag som en dubbelcd. Denna andra cd innehåller galet mycket godis, "Mutilating process 7:a, "Enter the domain demo, "Crush the cenotaph demo, rehearsal 1989-1990, 2 låtar som spelades in 1989 + en råmix av "Mutilating process". Denna platta är bland det bästa jag hört. Bara att köpa gott folk, missa inte detta mästerverk !


Nu jävlar händer det saker, på Fredag skic...

Nu jävlar händer det saker, på Fredag skickas Moloken's nya platta "Rural" till pressning. Helvete va jag vill ha plattan nuuuu, 2011 års viktigaste släpp är detta !!!! I november ska plattan släppas :-)


Entrails tog mig med storm, kommer recensi...

Entrails tog mig med storm, kommer recension på deras plattor inom kort, nu sängen med Asphyx i hörlurarna. En doom/deathmetal sömn vankas.


Mike portnoy har stämt dom övriga medlemma...

Mike portnoy har stämt dom övriga medlemmarna i Dream theater för som det sägs i stämningsansökan "att dom felaktigt uteslutit han ur bandet och att dom felaktigt använder bandnamnet utan Portnoys medgivande. Detta va en del av stämningen. Tror inte vi har sett det sista detta. Mike portnoy säger i intervjuer att han bara ville ha en paus ifrån DT och att det behövdes då han tyckte att inte allt stod rätt till i bandet. Som han säger "25 år är en lång tid utan någon paus, jag ville bara ha en paus men bandet respekterade inte mitt beslut. Bandet har en ny trummis, Mike mangini och släppte nyligen sin nya platta " A dramatic turn of events". Den första DT plattan utan Portnoy.


Lyssna på hela Mastodon - The hunter


Imorgon kan ni HÄR lyssna på hela nya Mastodon plattan "The hunter"

Plattan släpps 28 september.
Rogge

En oslagbar bakgrund till telefonen. Min B...

xcesarx_asphyx-l (MMS)

En oslagbar bakgrund till telefonen. Min Blackberry är metalpimpad :-)


Har läst 3 recensioner av Machine head's n...

Har läst 3 recensioner av Machine head's nya platta där recensenten nämner Trivium, att vissa låtar skulle passa på senaste Trivium plattan!!! Stämmer detta spyr jag, jag vill ha metal, inte rock/pop som Trivium är !!!!!


oj oj oj oj golvad totalt!!


Tack och godnatt va bra detta ärrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!

Herrejävlar....hur fan har jag missat detta??

Roger

Nu har även Ragnarok lämnat Regain records...

Nu har även Ragnarok lämnat Regain records, precis som Dark funeral och Marduk. Tror en konkurs är nära, även Gorgoroth's nya platta har blivit försenad 2 gånger och detta för att det inte finns pengar till pressningen, allt detta enligt Infernus i Gorgoroth.


I väntans tider funkar detta underbara slä...

img00195-2011091 (MMS)

I väntans tider funkar detta underbara släpp fint. Asphyx' självbetitlade album och "God cries" samlat på en dubbelcd med lite annat godis på. Vad jag väntar på? Ja, Mastodon, Brutal truth, Machine head, Deathspell omega, Dying fetus, Tom waits + 2 nyutgåvor av Asphyx. Va det allt? Kommer inte ihåg men det är det säkert inte !!! :-)


Dagens första 3 skivor !!! Kaffet flödar o...

img00193-2011091 (MMS)

Dagens första 3 skivor !!! Kaffet flödar och gitarrerna är tunga, sweet regnig Måndag.....


Lyssnat på 2 låtar ifrån Megadeth's nya pl...

Lyssnat på 2 låtar ifrån Megadeth's nya platta "Thirteen". Public enemy no.1 va svindålig, "Sudden death lät bättre men bandets shit är borta, det sista Megadeth gjorde som va bra va "Rust in peace". Resten av dagen kommer innehålla kaffe, telefonsamtal, musik, sm i barnhämtning, barnvaktning, bandyträning. Phuuuuuuu.........


En vädjan :)


Kan någon snäll själ köpa denna till mig, den kostar 249kr

Faaaaan att man ska va sååå fattig :(

Peace

Rogashyx

Facebook


Alla mina inlägg kommer upp på min Facebook profil med, kolla in dom där med om ni vill.

Peace

Rogggiliroggan

Metallica + Lou reed


Här är första klippet ifrån "Lulu", plattan med Metallica och Lou reed.

För att citera Metallica " detta är en ny hybrid, ett nytt djur "

Jag vet ej vad man ska säga, för kort klipp för att avgöra men tror ej att detta är ngt för mig.

Peace

Eirekrptroggakdkdsllösd

A question : do u want me to write in engl...

A question : do u want me to write in english on my blog intead? Got att ton of emails asking me to write in english, dont know what u say? Answer this on facebook if u can or email me att : gangstaboogie213@hotmail.com Peace Rog3r


Vilken platta !!!! Skål era jävlar :-)

img00190-2011091 (MMS)

Vilken platta !!!! Skål era jävlar :-)


Efter nyheten om Asphyx kommande platta så...

Efter nyheten om Asphyx kommande platta så har Asphyx tagit över Roger helt och hållet, nu liras debutplattan och deras andra platta som bara faaaan, släpig doom döds i bästa sort. Holland kan sin deathmetal :-)


Blir en sväng till Marcus och Mediamarkt, ...

Blir en sväng till Marcus och Mediamarkt, Bäckebol. Kanske finns det något sweet att sätta tänderna i, epn med Dream Theater saknas i samlingen ju :-)


Kaffe och Miles Davis startar denna Lördag...

Kaffe och Miles Davis startar denna Lördag, sweet som fan. En kunglig start i sällskap med en kung :-). Jag älskar Miles mer än allt annat.....


Asphyx nya platta "Deathhammer kommer inne...

Asphyx nya platta "Deathhammer kommer innehålla låttitlar som "Vespa cabro""We doom you to death""deathhammer""Asphyx-minefield". Dan swanö kommer ha hand om mixningen och Axel hermann kommer göra omslaget. Gitarr, trummor och basen är klart på plattan och som sagt så släpps denna historia tidigt 2012. Bandet säger att detta kommer bli deras tyngsta platta någonsin, ett uttalande jag inte klagar på...:-)


Svenska Tiamat har skrivit på för Napalm r...

Svenska Tiamat har skrivit på för Napalm records. Bandet kommer nu dela label med bla Monster magnet, Seventh void. Tiamat jobbar med en uppföljare till "Amanethes" som kommer släppas 2012.


Asphyx jobbar på ny platta. Detta underbar...

Asphyx jobbar på ny platta. Detta underbara band som gav oss "Death...the brutal way" 2009 släpper nya plattan tidigt 2012. Namnet på plattan?? "DEATHHAMMER" :-)


Nya Anthrax låter jävligt intressant. Ska ...

Nya Anthrax låter jävligt intressant. Ska kolla upp den närmare......bara namnet på plattan är värt ett köp : "WORSHIP MUSIC"


Rykten har börjat cirkulera efter att Gene...

Rykten har börjat cirkulera efter att Gene simmons och Ace frehley setts äta lunch tillsammans att en återförening kan vara på g, Kiss forum över hela världen exploderade vid nyheten men nu har Gene simmons via twitter sagt att " jag och Ace hade en trevlig lunch som vänner bara, inget kommer förändras och det kommer inte bli någon återförening". Återstå att se, inte första gången någon tillbakavisar rykten :-). Kiss nästa platta kommer heta "Monster" och släppas någon gång under 2012.


Trött som en örn med kaffet i handen. Svin...

Trött som en örn med kaffet i handen. Svinkallt är det och i hörlurarna finns Dream Theater, Guns n' roses(chinease democracy), Venom, Morbid angel, Herbie hancock, Rush och Thin lizzy. Zzzzzzzzzz.....fredag!!!


Snygg t-shirt va?? :-)

img00187-2011091 (MMS)

Snygg t-shirt va?? :-)


Behemoth


Det viktigaste tillfrisknande jag vart med om i musik världen stod Behemoth´s Nergal för.

När nyheten kom att Nergal drabbats av Leukemi så stannade min värld upp, att denna underbara musiker, denna fantastiske textförfattare och denna urtrevliga killen skulle drabbas av något så jävla hemskt som leukemi va helt jävla galet i min bok.

Behemoth stannade självklart upp och med hjälp av fans och vänner så blev Nergal frisk.
Är ingen doktor så vet ej hur allt funkar men han är idag vad jag vet helt frisk.

När denna nyheten om hans tillfrisknande så firade jag faktiskt här hemma, det blev en whiskey eller 5 till hans ära.....jag vart helt jävla till mig av lycka.

Behemoth har verkligen vart ett stort favoritband för mig hur länge som helst och dom blir bara bättre för varje år. Deras 2009 års platta "Evangelion" uppföljaren till Apostasy är hur jävla mäktig som helst.

Dom släppte även den fetaste dvdboxen, "Evangelia heretika" 2010 som verkligen rekommenderar till alla.

Skälet till detta kärleksfulla inlägg är att Behemoth jobbat på en ny video för " Lucifer" ifrån Evangelion. Alla deras videos är helt jävla fantastiska, dom är så vackra och så välgjorda.

Här kan ni se The making of the Lucifer video

Videon släpps senare i September, kommer posta den 8 minuter långa videon här direkt.

Peace

Roger


Sova dags men fick ett sjukt sug efter Sax...

Sova dags men fick ett sjukt sug efter Saxons senaste platta" Call to arms". Blir nog den i hörlurarna på repeat inatt. Nu ska jag leta nuggets i Dream theater's booklets till skivorna, vet ni inte va en nugget är? Googla det vetja :-)


Både Marduk och Dark Funeral har på kort t...

Både Marduk och Dark Funeral har på kort tid lämnat Regain records. Det verkar som inte allt står rätt till på det bolaget.


Master

Denna limiterade version av Master´s debut finns nu ute nu, jag har den redan men vill ha den limiterade. Jag vet faktiskt inte vart man kan köpa den men jag köper min direkt ifrån Paul speckmann signerad :) 
 
Peace
Roger

Skineater news
Dermal Harvest kommer Skineater´s platta heta. Plattan kommer släppas ibörjan av 2012

Skineater´s Facebook sida hittas HÄR gå in och "gilla"

Låtlistan på plattan kommer i nästa Skineater inlägg........

Nu ska jag avnjuta en Cognac.

peace
rogga

Dream Theater´s nya video


On the backs of angels

Kolla och njut!

peace
Rog the dog

Skineater

Helvete va bra detta ärrrr!!!

Skineater är ett relativt nytt band, dom bildades 2008 men medlemmarna är inga nybörjare i denna bransch.
Här finns meriter utav helvete och efter ett par medlemsbyten så består bandet idag av : 

 Matte Modin-drums (ex Dark Funeral, ex Defleshed, Raised Fist)
 Stefan Westerberg-bass (ex Carnal Forge, ex In Thy Dreams, Wasteland Skills)
 Håkan Stuvemark-guitar (ex In Thy Dreams, ex Wombbath, Ex Vicious)     
 Jörgen Ström-vocal (The Mary Major)

Detta är dödsmetall i dess brutalaste form men dom har verkligen hittat sitt egna sound, finns mycket där ute som låter likadant men Skineater har hittat egna vägar och det märks att bandet är hungrigt.
Det har dock inte vart lätt hela vägen, efter 2 inspelade låtar 2009 så skickade bandet ut material till olika bolag och ett bolag va intresserade men det tog tid och det rann ut i sanden, saker rörde sig sakta.

Stefan Westerberg blev medlem 2011 och tillförde nytt blod och ny energi till bandet och han och Håkan Stuvemark började jaga skivbolag igen och en deal skrevs ganska fort. Det va Pulverised records som bandet skrev på hos och dom håller just nu på att spela in sin debut platta.

Dismantling

The making of the album diary

Jävlar va jag längtar till denna platta, länge sen ett svenskt deathmetal band berörde mig så mycket som Skineater har gjort och jag kan fan garantera att dessa gubbar kommer göra ett avtryck i metal Sverige.

Skineater myspace

Det kommer komma uppdateringar hela tiden på min blogg om Skineater då detta är ett band jag kommer hålla mina ögon jävligt mycket på.......

Nu är det bara att vänta på plattan......så BRING IT!!!!!

pEACE

rOGGGGaaa

Audition cdn som kommer med den limiterade...

Audition cdn som kommer med den limiterade "Att dramatic turn of events" med Dream Theater är helt fantastisk. Fan va kul det va att kolla deras letande efter en ny trummis. Rekommenderas!!!


Dream Theater 2


En annan sak.......visst är Mike Mangini´s trummor väldigt lågt mixade på nya plattan?????

Verkar som att Dream Theater gjort en "Jason newstead" på Mike Mangini

Peace

Roger

Dream Theater


Det är för glatt.....jag vet inte. Lyssnat igenom nya Dream Theater 2 gånger nu. Det låter för glatt tycker jag. Låtkompositionerna kan man inte klaga på och John Petrucci vet vi ju kan skapa musik men det är för glatt på något sätt och för många ballader denna gång, svaga ballader dessutom......

2009 års "Black clouds and silver linings" är mycket bättre och förhandsrapporterna jag hört om att denna platta ska vara en fortsättning på BCASL stämmer inte alls enligt mig och även om detta inte är DT´s sämsta platta så sitter jag lite besviken här :(
Kanske är det förväntningarna som spökar men plattan känns svag och oinspirerad. Kanske är det Mike Portnoys skapande som behövs för att DT skeppet ska flyta......

Nu har jag bara lyssnat 2 gånger så den växer kanske mer men just nu håller bara "On the backs of angels" "Build me up, Break me down och "Breaking all illusions måttet på denna ganska svaga historia.....


FAN med!!!

Peace

Roger

It's here.....it's here!!!!!

img00186-2011091 (MMS)

It's here.....it's here!!!!!


December 2011 är det sagt att nya Nile pla...

December 2011 är det sagt att nya Nile plattan släpps, om detta stämmer får framtiden utvisa men jag stänger på "väntar" igen då......


2154 läsare igår, tack så mycket :-)!!!!!!...

2154 läsare igår, tack så mycket :-)!!!!!!!!!!!!!!!


Fått mail om att jag missat att lägga ut l...

Fått mail om att jag missat att lägga ut länkar osv, det beror på att jag ofta skickar inlägg via mobilen och jag e ingen teknikdåre hehe, vet inte helt enkelt hur man gör men kommer skriva med hemsidan då jag minns detta så får ni klippa/klistra själva.


Nya omslaget på Wolves in the throne room'...

wolves-in-the-th (MMS)

Nya omslaget på Wolves in the throne room's "celestial lineage"


Mitt i alla skivsläpp och musiklyssnande h...

Mitt i alla skivsläpp och musiklyssnande har jag faaan glömt att suveräna Wolves in the throne room har släppt sin nya platta "Celestial lineage". Denna platta avslutar trilogin som började med "Two hunters". WITTR är ett progressivt black metal band ifrån USA och medlemmarna bor i ett kollektiv där man lever på eget brukande. Bandets skivor är resor i skog, mylla, mossa, dimma och regn. Naturen och dess lukter och dess intryck lyser igenom deras musik och bandet blandar upp detta helt fantastiskt. Har du inte lyssnat på detta otroliga band så har du verkligen missat något. WITTR är naturen musiksatt, bara det är skäl nog att kolla upp dom. http://www.wittr.com Peace


Dream Theater dyker upp imorgon, jag komme...

Dream Theater dyker upp imorgon, jag kommer ta mesta delen av min dag imorgon att lyssna igenom den och absorbera allt. Sortera det rätt och jobba igenom den. Jag längtar.......


Kvällens läsning!!! :-)

img00182-2011091 (MMS)

Kvällens läsning!!! :-)


Kiss nästa platta, uppföljaren till suverä...

Kiss nästa platta, uppföljaren till suveräna "Sonic boom" kommer heta "Monster" och släpps någongång under 2012.


Slösat bort 57:04 minuter av mitt liv nu p...

Slösat bort 57:04 minuter av mitt liv nu på nya Opeth plattan, vilken seg historia.....detta va inget kul alls.


Lyssnar på nya Opeth....igen. Ska dra igen...

Lyssnar på nya Opeth....igen. Ska dra igenom hela plattan igen. Vad jag tycker kommer senare.....


Deathspell omega har släppt en ny Ep. "Dia...

Deathspell omega har släppt en ny Ep. "Diabolus absconditus" heter den och innehåller 1 låt som är 22:30 lång. Låten är ifrån "crushing the holy trinity", en split som släpptes 2005 och är utgången numera. Jag har redan denna split men som med allt som Deathspell omega släpper så är bara omslagen och bookleten värd pengarna. Självklart köp!!!!


Softar med Charlie Mingus, ska snart slagg...

Softar med Charlie Mingus, ska snart slagga gärnet. Trött. Längtar till Dream theater plattan nästa vecka. Dom små snuttar jag lyssnade på idag va hur bra som helst.


Fredag kväll och jag kurerar förkylningen ...

Fredag kväll och jag kurerar förkylningen med Nile - Those whom the gods detest. Nile jobbar för fullt på uppföljaren till TWTGD som kom 2009. Egypten influerade Nile är ett stort favoritband för mig så jag hoppas plattan kommer detta år. Peace


Kaffe och denna underbara dokumentär start...

img00178-2011090 (MMS)

Kaffe och denna underbara dokumentär startar denna Fredag för mig........sjuk än :-(


Krisiun släpper sin nya platta "The great ...

Krisiun släpper sin nya platta "The great execution" den 31 oktober enligt Blabbermouth. Denna platta ser jag fram emot. Sweet nyheter som fan. Viva brazil!!!!


Min kur mot förkylningen.....

img00177-2011090 (MMS)

Min kur mot förkylningen.....


Kaffe och Moloken, trött som faaaaan!!!

Kaffe och Moloken, trött som faaaaan!!!


Björk släpper ny låt idag," Moon" är 3dje ...

Björk släpper ny låt idag," Moon" är 3dje släppet ifrån Biophilia, hennes kommande platta. Den släpps som en app och som en download.


Diggar denna gamla klassiker, kanske värld...

img00176-2011090 (MMS)

Diggar denna gamla klassiker, kanske världens bästa thrash platta....ja jag tror fan det!!


Kan man ha någon annan bakgrund på sin tel...

imag0019 (MMS)

Kan man ha någon annan bakgrund på sin telefon eller??? :-)


Diggar Scorpions mästerverk nu med en kall...

Diggar Scorpions mästerverk nu med en kall öl......vad den heter? Norrlands guld.......jaså plattan : Virgin killer :-)


Ny Mastodon låt


Ny Mastodon låt : Spectrelight


Peace

Rog

En jävligt underskattad platta enligt mig....

img00174-2011090 (MMS)

En jävligt underskattad platta enligt mig. Svinbra!!!!


Nästa vecka släpps nya Dream Theater platt...

Nästa vecka släpps nya Dream Theater plattan. Den första utan Mike Portnoy. Ser fram emot den. DT är ett favoritband hos mig.


Det första jag tänkte på när jag vaknade i...

Det första jag tänkte på när jag vaknade idag va Korn's nya platta, en hybrid mellan metal och Dubstep. Plattan släpps 15 november och kommer heta "The path to totality". Get up är släppt och jag tycker det låter hur kul som helst. Älskar dubstep och älskar metal så jag ser fram emot denna platta. Den produceras av vad jag har läst av 7-8 debstep producenter, bla Downlink. Ska bli sweet detta.....


Vet ej vad jag ska säga om nya Opeth än, å...

Vet ej vad jag ska säga om nya Opeth än, återkommer om den......peace


Fick lyssna på 4 låtar ifrån nya Machine H...

Fick lyssna på 4 låtar ifrån nya Machine Head plattan Unto the locust. Eller jag lyssnade bara ca 1 min på varje för jag vill ha hela känslan intakt till plattan är i handen men shit, det låter bra!!!! Nice slut på September månad väntar, nya Machine head och nya Mastodon.


Korn feat. Skrillex


Helvete vad jag gillar detta!!!!!!!!!!!!!

Nya Korn plattan släpps 15 november och detta låter svinbra emot deras förra piss dåliga platta.

Enligt mig då.....

peace
Rogggegegheh

Bakfull och trött, ingen vidare söndag. Mi...

Bakfull och trött, ingen vidare söndag. Misery Index - Traitors väcker mig men inte tillräckligt. Zzzzzzzzzz


Ni kommer väl????

img00170-2011090 (MMS)

Ni kommer väl????


Nya Close up magazine recenserar både Mast...

Nya Close up magazine recenserar både Mastodon's och Machine head's nya plattor. 2 av årets mest förväntade skivor. Båda släpps 28 september. I cant fuckin wait.....dock låter nya Opeth intressant, ord som progressiv och mörk jazzfusion dyker upp i Johnny strömbäck's recension. 2 ord jag älskar i musik sammanhang :-)


Ni har väl denna samlingen med Misery inde...

img00168-2011090 (MMS)

Ni har väl denna samlingen med Misery index, 30 låtar av allt dom släppt som splitskivor, covers och annat som inte har släppts via deras vanliga plattor. En dvd följer med med en live spelning ifrån 2008. Godis!!


Ännu mera Fredagsmys, älskar när denna lig...

img00167-2011090 (MMS)

Ännu mera Fredagsmys, älskar när denna ligger innanför dörren!!!


17 oktober så släpper Autopsy en jubileums...

17 oktober så släpper Autopsy en jubileums version av Mental funeral. Detta mästerverk släpps med en dvd med 2 livespelningar ifrån 1990 och 1991, dessa 2 inspelningar kommer direkt ifrån bandets arkiv och har aldrig släppts innan. Bookleten kommer även innehålla nya notes och tankar om varje låt och inspelningen av skivan. Sweet fredags news, man kan aldrig ha för många versioner av denna platta så köp, bara KÖP!!!!!!!


Mer bra musik till kaffet, fredagsmys!!!

img00165-2011090 (MMS)

Mer bra musik till kaffet, fredagsmys!!!


Kaffe och lite New York döds så här på för...

img00164-2011090 (MMS)

Kaffe och lite New York döds så här på förmiddagen Kan fan inte bli bättre :-)


RSS 2.0