Mortal Torment - Resuscitation

Grekiska Mortal Torment kom till mig genom ett tips. Ännu ett gäng man missat men jag tackar satan och Daniel Löfquist för att mina och bandets vägar har nu korsats. Deras skiva "Resuscitation" är tamigfan perfektion rätt igenom. Fantastisk frenetisk death metal med låtar som hjärnan vill ha mer av. Trumljudet piskar upp en stämning man kan ta på och gitarrerna är mumsiga. Sången av Giannis är bland det bästa jag hört i genren. Detta monster växer och växer och frågar du mig så är detta bland dom bästa dödsmetall skivor jag någonsin hört. Så bra är dom, Mortal Torment ifrån Grekland. Jag kommer aldrig missa dom på Gothenburg Death Fest i oktober. Aldrig i helvetet jag missar detta!!! Världsklass utav helvete!! 10/10




Execration

Mer Execration att kolla upp!!!










Dom finns att köpa på http://musickassault.bigcartel.com/

http://musickassault.bigcartel.com/

Här köper ni er musik punkt jävla slut!!! För oss som älskar den brutala delen av metalgenren. Bra priser, bästa servicen. Nyheter presenteras ofta och som sagt så är servicen outstanding. http://musickassault.bigcartel.com/ är länken ni kopierar och lägger in för att få ta del av MuSick Assaults varor. Köp och hälsa Joel ifrån Roger ;-).......... http://musickassault.bigcartel.com/....... http://musickassault.bigcartel.com/....... http://musickassault.bigcartel.com/....... http://musickassault.bigcartel.com/....... http://musickassault.bigcartel.com/....... http://musickassault.bigcartel.com/....... http://musickassault.bigcartel.com/

Acceptans av noll existens....

Svart dödsmetall. Brutalt som fan. Så vill jag beskriva Execration ifrån USA. Är det bra då? Skiter björnar i skogen? Det är bra som bara den och med "The acceptance of zero existence" har dom verkligen fångat en känsla som man minns och vill uppleva igen. Jag ska va ärlig och säga att jag inte hört deras förra skiva men då recensenter och polare berättar att den är annorlunda men bra som fan så ska den inhandlas genast. Brutal rens med inslag av BM bjuds det som sagt på och Wyatt Houseman kan verkligen skriva låtar som sätter sig och man vill höra om och om igen. Plattan finns på Spotten. Ni köper den av MuSic Assault. Annars kontaktar ni mig så vidarebefordrar jag er order. Jag har haft kontakt med bandet och ska försöka få dom till Sverige. Execration är värda all support.






Ett måste!!!

Ni som missat Weapon och deras "Embers and revelations"......,smäll på fingrarna ska ni ha och ni ska genast köpa, lyssna och avguda denna mästerliga skiva. Känslan jag får av denna går knappt att beskriva. Mörker omfamnar mig, gitarrerna väcker mina sinnen och sången ger mig rysningar. Denna skiva är bäst rätt igenom och inget känns som utfyllnad. Älska den!!!




Autopsy

Bästa Autopsy går den första april in i studion för att spela in "The headless ritual". I juni ska detta föruttna lik släppas ut på allmänheten. Något jag ser fram emot som fan!!!
Förra släppet "All tomorrows funerals" va med sina fem nya låtar och gammalt godis svinbra. Comebackplattan "Macabre eternal" likaså. Autopsy kan inte göra något fel!!!







Gothenburg Death Fest 2013

Vi syns här i Oktober!!!




Finland!!

Virulent Blessing ifrån Finland har fångat mitt intresse med sin tekniska brutala experimentala death metal. Guttural sång på det och Roger är helsåld. Vill ni lyssna så klicka er till Spotify och sök på deras skiva "As creativity turns into lunacy" och höj upp. Jag därimot har beställt den hos MuSick Assault. Bästa servicen har man därifrån.




Ångest...

Hur fan har jag kunnat missa Howl? Deras tunga riffande krossande metal har allt jag älskar. Sånt här ger mig alltid ångest. Tänk på hur mycket musik man missar, tänk hur mycket bra musik man missar varje år. Fan med. Tråkigt men omöjligt att ha koll ju. Howl måste iallafall alla fans av tung jävla mullrande metal kolla upp. Ny platta släpps i maj. Detta är fan bäst just nu....




Ny Kylesa platta!!

24 maj släpper Kylesa sin nya skiva "Ultraviolet". Jävlar va jag längtar.



Här är omslaget och här är låtlistan : 01. Exhale02. Unspoken03. Grounded04. We're Taking This05. Long Gone06. What Does It Take07. Steady Breakdown08. Low Tide09. Vulture's Landing10. Quicksand11. Drifting

Howl

Howl måste upplevas!!! Plattan "Full of hell" finns på Spotify.




Nya skivan "Bloodlines" får ni dödliga vänta på tills i April. Jag älskar detta band. Tung, brutal mörk stoner/sludge. Riffen river sår i huden. Kolla genast upp!!!




Grekerna kan sin musik.

Grekiska Mortal Torment va ett tips idag va Herr Löfquist och jag älskar detta. Kolla in plattan "Resusitation" på Spotify.




Noll intresse...typ.

Endast The Dillinger Escape Plan och Meshuggah är intressant än så länge i år. Skärpning Metaltown. Skärpning för fan!!

I'm still here...

Jag lever. Förkyld än men Jack värmer mig. Det kommer mer inlägg framåt veckan. Nu ligger fokus på slutspel i hockey. Puss & tack för alla mail....




Skineater

Tack boys. Skineater plattan "Dermal Harvest" trillade ner i lådan i fredags och har lirats flitigt. Detta måste ni stödja och vet ni ej hur ni ska köpa plattan eller en mössa så kontakta mig här eller på [email protected] så hjälper jag er. Diggas högt!!




R.I.P Clive Burr

Iron Maidens orginaltrummis Clive Burr har dött vid en ålder av 56. Han led av sviktande hälsa sen ett tag tillbaka. Hans trumstil fick mig intresserad av bandet och detta är en tung dag. Vila i frid Clive.




Black metal!!

Detta är lungt den mest intressanta black metal jag hört på bra länge. Stilla - Till stilla falla är en kall mörk historia som kommer avhandlas här när jag spenderat lite mer tid med skivan. Detta finns på Spotten. Lyssna och köp!!




DB

Bra som fan!! Bowie är kung....




Graveyard

Spanska Graveyard släpper nya skivan "The sea grave" om bara en vecka!! Fick deras "The altar of sculpted skulls" av bandet och den är ju mästerlig!! Ser fram emot detta!!




The underground resistance

Nätet är fullt med hat emot nya Darkthrone plattan "The underground resistance". Varför fattar jag inte. Bandets riktning är ju ingen överaskning om man lyssnat på "Circle the wagons" där Fenriz ljusa sång visades upp första gången. Fenriz sång är mest kritiserat denna gång men även deras musik är mer under luppen nu än någonsin. "Det ska vara gamla Darkthrone skriker BM killarna!!!!" Ted och Gylve bryr sig nog så mycket att dom nästan är medvetslösa. Deras fuck you attityd glöder starkt på nya skivan där bandet än en gång tar sin egna väg och gör precis som dom vill. Fenriz stora förälskelse med 80 talet får mer plats än någonsin och hela plattan skriker Manilla Road tycker jag. Riff på riff staplas upp. Ted "Nocturno culto" Skjellums låtar är klart starkast bland dom 6 låtarna vi bjuds på. Låtarna är längre än någonsin med. 4:17 är den kortaste låten och "Leave no cross unturned"(älskar den låttiteln) är hela 13:49. Alla har ju sin smak men jag älskar allt detta viktiga norska band har släppt. Dom är en viktig del av mitt liv. Så jag läser ej vad alla spyr ur sig utan jag öppnar en till kall folköl och luftriffar gärnet. Hail Darkthrone!!! Betyg 9/10






Negermusik?!!!

Fy fan va jag hatar vissa människor!!! Fått mail idag av en "riktig hårdrockare".....igen kan man säga för varje gång jag tipsar om något annat än metal på bloggen kommer dom....mailen av dom småtänkta idioter som är fast i en musikstil. Dom som inte kan se över genrelinjerna utan är insnöade på en genre. "Varför tipsar du om negermusik när du annars har så bra smak", "Det där jävla negerdunket är ju bara prat över en trummaskin", "Jag är ingen rasist men det är ju bara blattarna som gillar den där skiten"...... Detta stod det i mailet jag öppnade nu efter kneget. Kanske är det tröttheten som gjorde mig så förbannad nu för detta är ju skrivet av en människa som är slut i huvudet och inte ska slösas energi på men kan inte hålla käften nu. Anders....om det nu är ditt namn, jag vill inte ha dig som läsare. Du kan ta din musiksmak och sakta dra åt helvete!! Tack för mig!!!

Just before dawn

Jag gillar mitt liv. Som musiknörd har jag via bloggen, facebook osv lärt känna underbara vänner. Anders Biazzi är en sådan kille. Lärde känna han via Blood Mortized och fick träffa snubben när jag tog hit dom som förband till Master i okt 2012. Anders va en av originalmedlemmarna i inte helt okända Amon Amarth. En go gubbe som jag är glad att kalla min vän. Nu är det slut på kärleksförklaringen och nu ska vi prata Just Before Dawn. Biazzi och Rogga Johansson har slagit sina ruttna påsar ihop här och levererar en krossande tung skiva. Bolt Thrower möter Asphyx i denna allians av underbar talang.
Olika sångare turas om att vråla denna skiva till perfektion. Jonas Lindblood, Rick Rozz, Vargas, Rogga och Jocke Svensson för att nämna ett par. Fick skivan förra veckan av Anders och detta har lirats som fan här. Jag får inte nog av Anders förmåga att trollbinda mig med riff och låtkonstruktioner. Tyngden krossar mig medans jag flämtar efter mer. Detta är hur bra som helst. Plattan mixas av Benny Moberg ifrån Malfeitor. Betyg : 9/10

Darkthrone

Ett måste!! Så bra!! Så mycket attityd och känslor!!




Galet jävla bra!!!




Suffocation + heltidsjobb = ersättare

Då alla band inte är Metallica och Kiss så innebär det ju att vissa bandmedlemmar i band får ha vanliga jobb. Har skrivit om Frank Mullen i Suffocation innan och hans heltidsjobb som får han att avstå ifrån vissa rundor med bandet. Nu får dom rundorna en fantastisk ersättare dock i John Gallagher ifrån Dying Fetus!! Suffocation släppte nyligen "Pinnacle of Bedlam".....svinbra!! Köp!!!




Immolation

14 Maj kommer nya Immolation skivan "Kingdom of conspiracy". Man vet redan nu att det kommer bli en krossande skiva fylld av kvalitets döds. Låtlistan är följande : 01. Echoes Of Despair 02. Keep The Silence 03. Kingdom Of Conspiracy 04. Serving Divinity 05. The Great Sleep 06. Indoctrinate 07. A Spectacle of Lies 08. God Complex 09. Bound To Order 10. All That Awaits




Omnihility

Helvete så bra detta är!!! Omnihilitys alster ifrån 2012 är helt outstanding. Killarna håller på med nytt album as we speak. Låtar är inspelade och nytt kontrakt fixat. Framtiden är Omnihilitys. Köp!!




RSS 2.0