Årets bästa 2013!!!

Ångest!!! Det har vart såå svårt i år. Hur mycket bra skivor som helst och att välja dom 10 bästa har vart en prövning. Men så här ser det ut.....


1. Death Angel - The dream calls for bloodEn thrash käftsmäll utan dess like, svinbra låtar och en skiva som har/kommer spelas hur mycket som helst här hemma. Galet bra!!


2. Wormed - ExodromosEtt krävande monster!! Brutalt kaos eller gudomlig beröring? Jag väljer båda, ett mästerverk!!


3. Master - The Witch huntSpeckmann har här skrivit den starkaste och bästa Master plattan på många år. En skapelse där punkig death metal ger en rysningar och som kommer gå till historien som Masters bästa skiva någonsin.


4. Avulsed - Ritual ZombiFantastisk skiva av spanska Avulsed. Death metal av bästa sort. Älskar denna skiva!!


5. Autopsy - The Headless RitualJag behöver inte säga mer. Autopsy for life!!


6. Gigan - Multi-dimensional fractal-sorcery and super scienceEn attack på alla sinnen. En resa i en svår värld där man inte får slumra till för då är man lost.....men shit va bra det är!!!


7. Gorguts - Colored SandsEn skiva jag gav titeln "Årets bästa skiva" när den släpptes. Jag hade fel....igen men vad då? Detta är ett episkt mästerverk med vändningar och infall runt varje hörn. Mästerligt!!!


8. Obliteration - Black death horizonNorges Obliteration är ett av mina favoritband och förväntan på nya skivan va jättelika. Men man behöver aldrig va nervös med Obliteration. Dom är i en klass för sig.


9. Boal - Infinite DeprivationBrutalt och tekniskt. Magnefik skiva där jag fick allt jag krävde uppfyllt. Mums!!


10. Abdicate - Fragmented Atrocities


Kommentarer
Postat av: Seance

Intressant lista där och en hel del tips som jag ska kolla upp. Har också en Best of 2013 list som inkluderar 2013 bästa låt, album och konsert. På min blogg.

2014-07-10 @ 19:36:18
URL: http://seance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0