Mina nya favoriter NecroWretch ifrån Frank...

Mina nya favoriter NecroWretch ifrån Frankrike har som sagt signats av Century Media men innan fulllängdaren släpps där så släpper ett annat bolag epn "Now you're in hell", Necrowretch är hur oldschool som helst. Gammal ljudbild med demonisk sång. Death metal när den är som skitigast och aggressiv......missa ej NecroWretch !!!!!!!!!


R.I.P Davy Jones.....

R.I.P Davy Jones.....


Dodecahedron

Årets skiva !!!! Japp den har kommit, holländska Dodecahedron kom ifrån ingenstans och gjorde mig kär och galen.
Känslorna som tog över när jag hörde denna skivan va magiska, deras kosmiska atmosfäriska mörka Black metal med inslag av ambienta trasiga samplingar och skrik och fasa va som en orgasm av bästa sort. Hela jag kramades av svart indränkta skuggor som kvävde mig och jag älskade varje sekund.
Nog med flummiga referenser.....gillar du Deathspell Omega?? Då kommer du älska Dodecahedron, mycket av DO musik finns representerat här dock med mer melodi än va fransmännen har och med det menar jag ej det negativa med det ordet. Melodierna ligger gömda längst bak i produktionen och är knappt hörbara men ibland träder dom fram för att skapa en andningspaus i allt det som MÅSTE tas in......

Plattan är en resa i det mörka men då resan tar vändningar hela tiden så kan man skymta ljuset, det är inte lätt dock men det finns där om man tittar noga. Skivan kan också vara svår att ta sig an, speciellt när bandet släpper loss, då luktar allt schizofreni och kaoset kan va obehagligt vid vissa tillfällen men som alltid så är belöningen stor vid sådan skivor och här är inget undantag.

Dodecahedron består av :

 
M. Eikenaar - vocals
M. Nienhuis - guitars
J. Bonis - guitars
Y. Terwisscha van Scheltinga - bass
J. Barendregt - drums

Ett annat ord som kommer upp då plattan snurrar är ensamhet, den är kall och mörk och då är det lätt att känna sig så här.
Jag hoppas att bandet får allt beröm i världen för detta är verkligen magiskt och jag kommer följa detta underbara band för alltid, detta är en livslång kärlek ifrån min sida och jag är tokkär.

7 låtar av Black metal som skriks ut med äkthet och frustration, 7 låtar av perfektion.......
"Descending Jacob´s ladder är bäst......

NJUT !!!

rOGER

Asphyx - Deathhammer


Asphyx, ett av världens bästa death metal släpper nytt. Då stannar min värld upp, jag tappar lite av fotfästet och hela jag andas och blir ett med skivan.
Asphyx har jag följt under hela deras karriär och dom har aldrig gjort mig besviken, platta efter platta levererar dom tung äkta death metal. Bandets medlemmar är death metal, dom lever för detta och dom visar verkligen hur mycket dom älskar genren på varje skiva.

Av Asphyx och nya Death hammer får vi än en gång kvalitet till 1000, deras death metal som jag skulle känna igen direkt även om du väcker mig vid kl 3 på natten, slår mig i huvudet med en spade och väcker mig igen är hård och direkt. Martin van drunen har i flertalet intervjuer spytt sitt hat mot falska band och personer inom genren och detta med all rätt.

Death metal genren svämmar över av falsk death metal, den sk melodiösa death metal drar största lasset av all falskhet där ute. Både medvetet och omedvetet dock.
Pengakåta människor som vet att DM stämpeln säljer till dom oinvigda och band som inte fattar att det finns inget som heter melodiös deathmetal. Growl och poprefränger betyder att det INTE är deathmetal, där har ni en tumregel.Men låt oss återgå till skivan nu, hur låter det?? Ja, vad tror ni.....det är galet bra som vanligt. Asphyx kör över allt där ute utom Autopsy så då fattar ni hur jävla bra detta är.
Som ett ostoppbart skenande tåg som går på hat och en jävla massa sprit så spottar bandet på nya skivan ut låt efter låt av mästerlig skitig underbar oldschool death.
"Into the timewastes" startar upp plattan direkt, o då menar jag direkt.....som en käftsmäll ur tomma intet drar bandet och Martin igång. Titellåten Deathhammer kommer efter och låten och texten är en attack på den falska scenen som vi pratade om innan.

Texten lyder :

 Decades ago, a time now long gone
Death metal had its pure form
So easy then amongst global friends
A bold scene never to conform
Changes set in, pollution begins
Despicable developments
The duty to return and make all traitors burn
On to your knees and repent

Deathhammer

Vocals so poor, like frogs in a moor
Guitars like clouds of fruit flies
Where's the bass sound, drums hat don't pound
Hear how our iron church cries
They don't give a fuck, just collecting bucks
Acting like statues on stage
Our final call to all those false
We summon thou bastards to rage

Deathhammer

Writing the pages, lasting for ages
Restore purity that once was
Deathhammer bloodstained, death will die again
This is our doctrine and cause
Chapters demanding, episodes ending
Delivering the death metal bill
The years of the leech, finished as we preach
If you won't face death we will

Deathhammer

Ja, texten säger allt....DEATH TO POSERS !!!

Det finns inte så mycket att säga egentligen om skivan, det är superbra i alla lägen. Dom snabba låtarna piskar på i ett ursinnigt tempo och dom tyngre långsammare låtarna krossar en sakta.
Finns massa höjdpunkter i all briljans här också, " Reign of the brute""We doom you to death" och "As the magma mammoth rises" är alla grädden på moset här.
Finns inget negativt enligt mig att säga här utan detta är en av dom 5 bästa skivorna 2012 utan tvekan.

Har ni inte deras andra mästerverk så är det bara att köpa, ingen ide att checka recensioner då allt är superbäst och hur jävla tungt som helst.....
Här är en del av guldet :

 
 • The Rack (album, Century Media, 1991)
 • Crush the Cenotaph (EP, Century, 1992)
 • Last One on Earth (album, Century, 1992)
 • Asphyx (album, Century, 1994)
 • Embrace the Death (album, 1996, Century; recorded in 1990)
 • God Cries (album, Century, 1996)
 • Feeding on Angels (album, 1998, as Soulburn)
 • On the Wings of Inferno (album, Century, 2000)
 • Death...The Brutal Way (album, Century, June 2009)
 • Live Death Doom (double live album and DVD, Century, August 2010)
 • Deathhammer

  Asphyx for life........

  Roger

 • Bild 3......Blod eld död + böcker med Zapp...

  20120229_153107 (MMS)

  Bild 3......Blod eld död + böcker med Zappa, Patti smith ligger i sovrummet och där tar vi inga bilder. Peace


  Bild 2........

  20120229_152930 (MMS)

  Bild 2........


  Fick mail av Erik. Du undrade vilka musikb...

  20120229_152501 (MMS)

  Fick mail av Erik. Du undrade vilka musikbiografier jag gillar och jag fotar nu min samling av läsbart skit som jag gillar. Ser du inte vad det är för böcker så får du maila igen så tar vi det via mail. Kommer bli 3 inlägg då jag ej vet hur man lägger fler än 1 bild på mobilen men så får det bli.......anything for the readers u know :-)


  Ni som INTE gillade Morbid Angel - Illud d...

  20120229_140605 (MMS)

  Ni som INTE gillade Morbid Angel - Illud divinum insanus kommer verkligen INTE gilla remixplattan på den bespottade skivan. Kaskadspyor kan vara nära ifall du hatade Illud......för här är det uppfuckade, skruvade, trasiga remixer som trängs på denna dubbelcd. Lite över 150 minuter av elektroniska hädelser ( för att citera ett Morbid angel fan som jag pratade med igår ). Jag däremot gillar remixer, ibland blir det fel som fan men att få andra musikers syn på andras låtar kan bli hur underbart som helst. Ett sätt att casha in, sant men samtidigt så får man ibland helt ny musik. Som sagt, jag gillade Morbid angels bespottade skiva som kom förra året efter ett gäng lyssningar och jag diggar denna remix cd. Släpp det faktum att det är MA och lyssna på det med öppna sinnen och för vad det är dvs en svinbra experimentell skiva. Peace


  Raubtier släpper nytt !!! Vem fan är intre...

  Raubtier släpper nytt !!! Vem fan är intresserad av det förutom bönder och raggare ?????? Fail !!!


  Peter Dolving har hoppat av The Haunted. D...

  Peter Dolving har hoppat av The Haunted. Detta enligt Dolvings Facebook status som las ut för 5 min sen. Peter skriver att han har fått nog och att han inte svarar på frågor varför han har hoppat av. Peace


  Texten till Asphyx låt Deathhammer där dom...

  Texten till Asphyx låt Deathhammer där dom tar itu med falska death metal as och posers......underbart !!!!!! Decades ago, a time now long gone. Death metal had its pure form. So easy then amongst global friends. A bold scene never to conform. Changes set in, pollution begins. Despicable developments. The duty to return and make all traitors burn. On to your knees and repent, Deathhammer. Vocals so poor, like frogs in a moor. Guitars like clouds of fruit flies. Where's the bass sound, drums hat don't pound. Hear how our iron church cries. They don't give a fuck, just collecting bucks Acting like statues on stage. Our final call to all those false, We summon thou bastards to rage... Deathhammer... Writing the pages, lasting for ages. Restore purity that once was. Deathhammer bloodstained, death will die again. This is our doctrine and cause. Chapters demanding, episodes ending. Delivering the death metal bill. The years of the leech, finished as we preach, If you won't face death we will....... Deathhammer...........fattar man inte det så håll er borta...


  Kaffe och Coltrane. En bra start på Onsdag...

  Kaffe och Coltrane. En bra start på Onsdagen.......zzzzz trött som fan dock. Sovit illa men nu kör vi. Peace


  Visst är det kul när idioten säger till en...

  Visst är det kul när idioten säger till en, att man inte har hört vissa skivor när idioten själv skriver att Asphyx har släppt en bra skiva. Idioten kan inget om Asphyx och vad dom står för och idioten har ej hört Asphyx (känner du igen dig) så det faktum att idioten sitter och snackar om dom är lika idiotiskt som om jag tror att jag kan något om det hjärndöda bandet Freedom call. Så den okunniga idioten biter sig själv i handen här och snackar skit för det verkar vara va detta avfall sysslar med.......men håll dig till ditt skit för du kan inget om detta !!!! Jävla bitch ass poser !!!!


  Vad är nu detta?? Ja det är text ifrån boo...

  20120228_204503 (MMS)

  Vad är nu detta?? Ja det är text ifrån bookleten på Frank Zappas "Uncle meat" där Zappa skriver lite hur en del av plattan är inspelad och hur han gjort. Hur intressant som helst och det är bara att köpa skivan för att ta del av denna skatt. Nu en kall öl till, I'm fuckin worth it........


  En kall öl till denna och man mår som en j...

  20120228_162208 (MMS)

  En kall öl till denna och man mår som en jävla prins !!!! Tisdagskvällen innebär ett nytt avsnitt i hårdrockens historia Då death och black metal inte avhandlas är risken för mer skit överhängande men kan hoppas på progressiv metal iallafall. Peace


  Napalm Death - Utilitarian


  Ett Napalm death som tar ut svängarna en hel del får vi stifta gemenskap med på nya skivan "Utilitarian".

  Introt har elektroniska toner och ren sång blandas upp på plattan med Barneys fantastiska growl.
  Han har utan tvekan den bästa rösten där ute enligt mig, ta bara enda låten Volbeat har lyckats med, "Evelyn" där Barney sliter låten i stycken när han kommer in.

  Saxofon är kanske inget man förknippar med ND men det funkar hur bra som helst i "Everyday Pox" och bandet verkar ha hur kul som helst. Nu är plattan inte mil ifrån NDs vanliga underbara Grind/death men dom har valt att ta en lite annan väg och detta uppskattas av mig.

  När renset uppenbarar sig så är det lite argare än på 2009 års mästerliga "Time waits for no slave" och också detta är välkommet, Napalm death ska vara arga och texterna på Utilitarian är inget undantag. Är man van vid och gillar NDs politiska framtoning så har man här 51 min av hat och förakt mot samhället och mänsklighetens idioti.

  16 låtar (18 låtar på den ltd versionen) kan va mycket att ta och många recensioner där ute greppar det faktum att dom tycker plattan är för lång. Detta har jag ingen tanke om då jag mest bara njuter av att Napalm death har skapat en otroligt bra skiva och deras experimentlusta är underbar att ta in.  Utilitarian får en 8/10 av mig, ett starkt styrkebesked av ett band som regerar där ute. Ett band som inte är rädda för att utvecklas.....men å andra sidan behöver dom inte va rädda då dom har mer respekt och fans där ute än många andra.

  Köp och digga !!!!

  Roggga

  Embrace of thorns
  Grekiska Embrace of thorns och deras platta Atonement ritual är en av dom absolut bästa Death metal skivor som någonsin har gjorts enligt mig.
  Deras mörka anti kristna dm är med produktionen och låtarna på denna skivan helt outstanding. Sången ligger perfekt i ljudbilden och growlandet av Archfiend devilpig (+ poäng för namnet ) är som att lyssna på en förbannad demon som fått sin gröt snodd av Jesus i bambakön.

  Plattan skapar en vision av ett mörkt kargt landskap med svarta skuggor, rivna kyrkor och kors som slitits av och vänts uppoch ner. Att vistas här är på eget bevåg.....
  Grekerna menar allvar och det märks i denna attack som erbjuds. Det är hotfullt men vackert och då inte ett trumslag är onödigt så visar bandet upp ett starkt självförtroende som lyser igenom.  Atonement ritual rekommenderas starkt av mig pga av otroliga låtar och en death metal som slår undan fötterna på dom flesta där ute.....

  checka detta, Peace

  Frank Zappa

  Inlägget om Zappa blev uppskattat så jag skriver ett nytt bättre där vi kan ha med mer stuff. Zappa är som sagt hur stor som helst här hemma och hans musik är spelas nästan dagligen.
  Hans syn på musik och hans skapande är något jag ser upp till, istället för tråkiga säkra vägar har Zappa alltid tagit den värsta stig han kan hitta och han bygger upp något med sin musik som ingen annan kommit nära till.

  I en intervju jag läste igår så sa Zappa att han gillar att skaka om folk med sin musik och det är ett underbart uttalande för musiklyssnare.
  Många anser att Zappa va för konstig och har aldrig greppat hans musik men det där är något som jag själv är otroligt allergisk emot. Fattar man inte så stänger många av och lyssnar ej mer men där jobbar jag vidare och hittar bitarna som man kan jobba vidare med ännu mer tills en bild uppstår. En process som är bland det bästa jag vet då feghet i musiklyssnande är otroligt patetiskt och inget som är konstruktivt på något sätt, det förstör istället för att hjälpa till.
  Musik är aldrig konstigt, det kan va musik man ej diggar eller förstår men konstigt är ett konstigt ord att använda då man beskriver musik.

  Frank Vincent Zappa föddes i Baltimore 1940 och dog den 4 December 1993 i Los Angeles av prostatacancer.
  Ett geni gick ur tiden då och något liknande kommer vi aldrig att få......

  Här är hans bästa plattor enligt mig :  Hot Rats ifrån 1969 va första plattan utan "The mothers" och är ett nästan helt instrumentalt mästerverk.
  Skulle jag behöva bara välja en skiva med Zappa så blir det Waka/Jawaka ifrån 1972, hans absolut bästa !!!!!
  Apostrophe, en underbar historia som växer till otroliga höjder för varje lyssning.......1974 kom den ut.
  Syster plattan till Waka/Jawaka släpptes 1972, en jazz/rock fusion av bästa sort.....The Grand wazoo !!!!!
  Uncle meat ifrån 1969 anses att vara en av dom svåraste skivorna men också en av hans bästa.....
  One size fits all ifrån 1975 innehåller en av mina favoritlåtar med Zappa, Po-jama people......superbra.

  Detta va plattorna ifrån förra inlägget + 1 till tror jag så nu har ni att köpa om ni inte har dom redan. Zappa är ett geni och när man kommit igenom den mur som kan uppfattas av ovana lyssnare så har ni en guldskatt här som bara kan liknas vid Miles Davis diskografi.
  Zappa är för mig mästaren av allt som finns där ute, hans musik fyller mig till varje mm (sex snack) och hans musik bygger broar som ingen annan kan.

  Fans av hans musik fattar vad jag menar med detta och då det finns Zappa fans i alla åldrar där ute så får man otroliga syner och upplevelser berättade för en när man är ute på dessa sidor. Hans otroliga musikaliska resa har gett oss otroligt mycket och hans genialiska texter har roat folk sen början....

  Zappa va en innovatör utan dess like och jag tackar honom för detta......

  R.I.P Frank.........I love you

  Roger

  Meshuggah trailer på nya skivan hittas län...

  Meshuggah trailer på nya skivan hittas längre ner i detta korta korta inlägg och nu ska jag sluta skriva och digga vidare till Napalm deaths nya underbara skiva som vi professionella bloggare har fått ett fysiskt ex av..................... http://m.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DNW2T9j-mDVg&h=xAQGB115R


  En av årets plattor och omslag utan tvekan...

  20120227_200223 (MMS)

  En av årets plattor och omslag utan tvekan. Asphyx är gudar i genren. Denna måste ni köpa.


  Den 10 April släpper Job for a Cowboy sin ...

  Den 10 April släpper Job for a Cowboy sin nya skiva "Demonocracy" och via länken som är nedanför kan ni lyssna på en ny låt och se omslaget på nya alstret. "Ruination" ifrån 2009 va svinbra så ribban på förväntningarna på denna ligger högt. Nya låten va jävligt bra. Checka !!!!!!!!!!!!!!!! http://www.metalblade.com/jobforacowboy/?=v2


  Man vet att det är bra musik om baksidan p...

  20120227_141928 (MMS)

  Man vet att det är bra musik om baksidan på cdn ser ut så här. Grekiska Embrace of thorns platta "Atonement ritual" är en svinbra mörk death metal historia. Denna platta är hur bra som helst och rekommenderas starkt till alla dm fans. En av dom bästa dm plattorna någonsin enligt mig. Peace


  Gratis är gott !!!!!!! Bästa ND manglar på...

  20120227_133808 (MMS)

  Gratis är gott !!!!!!! Bästa ND manglar på.....underbart !!!


  Texten till låten "Deathhammer" ifrån book...

  20120227_133108 (MMS)

  Texten till låten "Deathhammer" ifrån bookleten till Asphyx platta med samma namn ( Gratis cds är gott men så får ju proffesionella bloggare fysiska cds??? ). Underbar text som ifrågasätter alla posers där ute. Alla som inte har death metal i blodet. Alla kommersiella idioter...( Det dom okunniga kallar melodiös death metal ). Folk som inte lever för detta utan bara mjölkar det. Får rysningar när jag hör denna låten och texten. Tack Asphyx för att ni visar hur man gör....DEATH TO POSERS !!!!!!!!!


  "Oh my God. Some of the drumming on this r...

  "Oh my God. Some of the drumming on this record will be boggling people's minds for years to come"..........detta säger Karl sanders om nya Nile skivan. Kanske inget för powermetal fans men för mig låter detta underbart. Nile har vart stora favoriter för mig i alla år och jag ser fram emot denna skivan som fan. Ska släppas tidigt 2012 sägs det men får la se om det stämmer. Ha d


  Grattis på födelsedagen säger jag idag til...

  Grattis på födelsedagen säger jag idag till Iron maidens Adrian smith.........


  Alla stora metal forum rapporterar om Dave...

  Alla stora metal forum rapporterar om Dave mustaines idiot uttalande. Så jag gör samma här, efter att som hjärndöd kristen så snackade Dave att giftermål mellan homosexuella är fel. Detta enligt hans bibel och alla ni som kan tänka vet ju att det är en påhittad bok (då tidens superhjälte serietidning) och att den motsäger sig ca 4875 ggr. Sen gick han ut och snackade om en svart kvinna. Dave är en briljant gitarrist och Megadeth har gjort 4 bra skivor men lite hjärna får man ha. Killen måste tänka innan han snackar. När jag påtalat om hans skitsnack så har jag fel dock......enligt vissa som kan allt. Forumen har inte vart pålitliga och folk som gömmer sig bakom sin rasism (jag är inte rasist men......) och sin homofobi ( bibeln säger att detta är fel....) säger att man ska va försiktig med vad man säger. Detta är självklart fega as som inte vågar ta en diskussion men som allra mest INTE VÅGAR VARA OBEKVÄMA utan gömmer sig. Kristna har fel i det mest och jag vägrar att hålla käften då folk snackar skit. Att vara emot giftermål mellan homosexuella är idioti. Detta är 2012 och folk har väl för fan vaknat nu???? Sen den andra saken då.....rasism är det mest sjuka som finns i samhället. Att idioter snackar ner och hatar folk med annan hudfärg är så hjärndött att det finns inga argument som kan få någon normal på andra tankar. Så ni som håller med Dave mustaine eller vill hålla käften för ni är fega jävlar......ni kan hålla er skit för er själva och sitta i era hålor och hetsa varandra. Bara ni håller er borta ifrån tänkande människor. Peace


  Dynazty recenseras i Gaffa :::::::: 1905 p...

  Dynazty recenseras i Gaffa :::::::: 1905 publicerade Albert Einstein en teori som skulle komma att förändra mänsklighetens uppfattning om tid och rum. Vad han inte visste var att samma relativitetsteori 107 år senare skulle användas av en skribent för att beskriva uselheten i ett partajande Stockholmsband. Tiden går långsammare ju närmare ett svart hål man kommer. Med dessa premisser skulle man alltså kunna resa i framtiden, bromsa upp sitt eget åldrande för att sedan återvända och besöka sitt äldre jag. Det är precis detta som dessa självutnämnda bastarder av rullande rock och sultaner av synd lyckas åstadkomma på sin tredje fullängdare. Dynaztys musik är bortom all tid och rum och när skivan således går in i sitt andra varv i spelaren finner jag mig själv sittandes och undrandes vart alla år tog vägen.  Tiden är ur led och har krökts till en parallell linje där whoa whoa-hurrande hockeykörer är nationella partyhymner, hulkande ballader är soundtracket till oändliga bakfyllor och alla går omkring med bandanas i bakfickan. Jag är övertygad om Dynazty, i ett annat universum rullar till Harry B James, spelar på tematiska sleazekvällar och skålar i pissljummen Happy Hour-öl. Sultans of Sin är lika innehållsmässigt bottenlös som de glas Carlingssäljare shottar Jack Daniels ur på firmafesterna................... Japp, det va 1a. Peace


  DOES YOUR METAL KNOW WHAT METAL REALLY MEA...

  DOES YOUR METAL KNOW WHAT METAL REALLY MEANS ??????


  DIE HARD är ett uttryck man inte hör alls ...

  20120226_161112 (MMS)

  DIE HARD är ett uttryck man inte hör alls i den här poprock världen som råder nu. Allt är kommersiellt,själlöst och det saknas en attityd hos banden. Die hard heter detta bandet och deras "Nihilistic vision" saknar inte dessa viktiga ingredienser. Allt dom uppklädda svensson banden har spottar dom på och kör sitt race. Detta är musik för er som tröttnat på band som spelas sönder på hjärndöd radio, detta är för er som fattar vad metal betyder........proffesionellt skrivet???? Jag vet inte o jag bryr mig så lite att jag nästan är medvetslös.......peace


  Diggar Pentagrams bästa skiva enligt mig t...

  20120225_155057 (MMS)

  Diggar Pentagrams bästa skiva enligt mig till städningen. Day of reckoning har allt jag vill ha av detta otroliga band. "Evil seed" är favoriten. Nu blir det snart matlagning. Vilken mes man är.......


  Fick mail om Frank zappa direkt efter jag ...

  Fick mail om Frank zappa direkt efter jag sa ett par ord i min status på Fb. Frågan va vilka album jag tycker är bäst med Zappa? När det gäller Zappa så har alla sina uppfattningar och då musiken skiftat under hans musikaliska resa så finns det mycket godis. Men dom plattorna som jag inte klarar mig utan är : Waka/Jawaka..detta är hans bästa enligt mig. En underbar skiva som funkar till allt. 10/10. ## Uncle meat.....dubbelcd som är ett soundtrack till hans svindåliga film med samma namn. Många kallar denna dubbelcd svårlyssnad men det är fel. Mästerligt. 10/10. ## Hot rats....mestadels instrumental men shit vilken platta. Första utan "The mothers" om jag minns rätt. 10/10. ## One size fits all......ifrån 1975, otroligt experimentell skiva som dock detta passar alla. 9/10. ## Apostrophe.....lugnare skiva men fruktansvärt bra. 8/10............som sagt, Zappa har släppt massa godia. Jag har det mesta men dessa är hans bästa. Sök förbi hans hitlåt "Bobby brown" och hitta detta genis bästa ögonblick. R.I.P Frank.......peace


  Kaffe och en sjukt bra skiva startar upp d...

  20120225_091640 (MMS)

  Kaffe och en sjukt bra skiva startar upp denna kropp. Nu blir det att ta tag i denna dag........fullt ös till 18:30, då möter Frölunda ett skitlag, LHC i en bortamatch.......peace


  R.I.P Billy strange

  R.I.P Billy strange


  Spenderat en större del av morgonen till a...

  Spenderat en större del av morgonen till att svara på mail ang In flames. Det jag sa va inget klagande på In flames, alla gillar den musik dom gör men In flames är INTE death metal.....dom har aldrig vart det. Ingen av deras plattor är death metal, dom va tyngre, råare och mer brutala innan men det har aldrig vart death metal.....digga dom som fan men få genre rätt....


  Deathspell Omega.....finns inga ord för hu...

  20120223_232053 (MMS)

  Deathspell Omega.....finns inga ord för hur bra detta är. Lyssna och älska...


  Triss i mästerverk. Allt med Autopsy är hu...

  20120223_210401 (MMS)

  Triss i mästerverk. Allt med Autopsy är hur bäst som helst. Köp vad som helst av deras skivor om ni inte har dom. Mästerlig doom/death metal !!


  Kopierar ni länken så kan ni lyssna på nya...

  Kopierar ni länken så kan ni lyssna på nya Asphyx plattan som släpps nästa vecka........................ http://www.decibelmagazine.com/featured/streaming-asphyx-deathhammer/


  Kaffe och Zappa på morgonen. Sweet start p...

  20120223_082947 (MMS)

  Kaffe och Zappa på morgonen. Sweet start på morgonen.....zzzzzz


  Min recension av Liberteer's platta på Roc...

  Min recension av Liberteer's platta på Rocknytt.net...........Enmans bandet Liberteer aka Matthew Widener släpper sin platta "Better to die on your feet than live on your knees" via relapse records och förhandssnacket har vart att detta är grindcore. Jag tycker detta är en perfekt blandning av hardcore och grindcore med en massa punk. Plattan är en laddad käftsmäll fylld med hat och föraktan emot samhället och dess normer. Matthew spyr ut texterna med sån övertygelse att det är svårt att inte dras med i hans kamp emot samhällets orättvisor.  Den hardcore doftande ljudbilden ger musiken ett driv som gör det svårt att inte gunga huvudet i takt och mitt ibland allt kommer pampiga "kämpa låtar" (tänk när Rocky tränar i Ryssland i Rocky IV) som bryter allt det extrema till en vinnande känsla. Matthew Widener är inte rädd för att blanda in andra element för att lyfta väggen av ljud som kommer emot en, banjo och elektroniska ljud används till det positiva och detta är en platta som kan uppskattas av den som kanske inte har grindcore som sin favoritgenre.  Produktionsmässigt finns det inget att klaga på. Skitigt aggressivt skriker produktionen och det är bara att njuta av denna planerade misshandel av trumhinnan. Sen har man det underbara faktum att plattan är en "hel" låt på 27min som skapar en intensiv halvtimme men jag kunde verkligen spendera min halvtimme på värre sätt. Detta är hur bra som helst och jag ser verkligen fram emot fler politiska äventyr med Liberteer.  En stark kandidat till topp 5 av dom bästa skivorna i år......


  En kall öl och Every time I die's mästerve...

  20120222_211936 (MMS)

  En kall öl och Every time I die's mästerverk ifrån 2009. "New junk aesthetic" tyckte jag va otroligt bra och ser fram emot nya plattan "Ex lives" som kommer i början av Mars......o kopiera länken efter inlägget så kan ni kolla in nya videon till "Revival mode".................................. http://www.youtube.com/watch?v=AEp-Owhqbr0&feature=youtube_gdata_player


  Alla måste äga nya samlingsskivan med Auto...

  20120222_162253 (MMS)

  Alla måste äga nya samlingsskivan med Autopsy!!!! 4 nya låtar och massa godis som vart utgånget ett tag nu. Mästerliga Autopsy gör en alltid go o glad......peace


  Onsdagen bjuder på Sadus och regn, men ej ...

  20120222_140248 (MMS)

  Onsdagen bjuder på Sadus och regn, men ej i sinnet hehe. Ha en bra Onsdag.....


  Är inne på försök nr 342 att uppskatta och...

  Är inne på försök nr 342 att uppskatta och gilla Alcest men jag fattar det inte, segt...segt och mycket segt. Tråkigt och .....segt. Får vänta ett par veckor så tar jag försök nr 343.....nu kör vi kaffe och Dodecahedron. Peace


  Tar denna på repeat i lurarna inatt.....ig...

  20120221_232746 (MMS)

  Tar denna på repeat i lurarna inatt.....igen !! Suveränt mästerverk.....


  KLASSIKER !!!!!! Har ni inte hört den? Fan...

  20120221_184536 (MMS)

  KLASSIKER !!!!!! Har ni inte hört den? Fan läser ni för, checka den istället......


  Jeansvästen är på. Patron bältet med och l...

  20120221_182751 (MMS)

  Jeansvästen är på. Patron bältet med och laddat upp med kalla öl. Allt detta är ett måste då man diggar Nocturnal - Arrival of the carnivore. Det är skitigt och helt jävla fantastiskt. Medlemmarna kallar sig Mayhem, Vomitor, Avenger och Hellbastard. Att dom är tyskar är lika självklart som att örnar är trötta på morgonen. Detta är thrash ni inte får missa. WWW.UNHOLYTHRASHMETAL.DE VU


  Då denna va sönderspelad är det gött att h...

  20120221_125406 (MMS)

  Då denna va sönderspelad är det gött att ha ett nytt ex i handen. Bolt thrower äger !!! Denna måste alla med deathmetal i blodet äga.....


  Diggar Matthew Widener : Liberteer's grind...

  20120221_094540 (MMS)

  Diggar Matthew Widener : Liberteer's grindcore/anarcho käftsmäll. En ursinnig attack på alla normer och regler. Mer om denna platta senare......


  Dave Mustaines uttalande om homosexuella o...

  Dave Mustaines uttalande om homosexuella och giftermål får mig att kräkas. Detta bevisar bara hur galet fel kristna har i allt. Att Dave Mustaine öppnar sin käft på detta sätt bevisar också hur dum i huvudet han är....en brilljant gitarrist ja, men dum i huvudet. Kan va ett sätt att få reklam då senaste skivan inte sålt något vidare men ej ok alls........jag mår illa av denna syn och den machostämplen som råder inom metalvärlden. Usch.....


  Beställer en massa skivor via SWEDROCK.SE,...

  Beställer en massa skivor via SWEDROCK.SE, suveränt ställe med stort sortiment, bra service och snabba leveranser. Gå in och checka SWEDROCK.SE.........


  Martin Carlsson skriver i dagens GT/Expres...

  Martin Carlsson skriver i dagens GT/Expressen : Thrash metal - mosh riffen som gjorde "Time waits for no slave" till ett av 2009 års främsta album är dock puts väck. Utan dem framträder ett Napalm death som, hur konstigt det än må låta, ibland för intensiva för sitt eget bästa. Jag fattar precis vad Martin menar men håller ej med. Älskar allt ND har gjort förutom några tveksamma skivor ( Diatribes bla ) och jag älskade "Time waits for no slave", men ND kan aldrig bli för intensiva, stökiga eller brutala. 3 getingar gavs till "Utilitarian".......


  Bilden under cdskivan på Liberteer plattan...

  20120220_152451 (MMS)

  Bilden under cdskivan på Liberteer plattan säger allt !!!!!


  Ledsen för noll bloggande men fuck va sjuk...

  Ledsen för noll bloggande men fuck va sjuk jag är. Fosterställning och gråten i halsen gäller här idag.....gah, tyck synd om mig. Ett gäng gratis (är gott) skivor ramlade in i brevlådan idag. Få se om jag orkar få ut dom o skriva lite då. Peace


  2012 års snyggaste omslag. Jag kan nog säg...

  20120219_223450 (MMS)

  2012 års snyggaste omslag. Jag kan nog säga detta redan nu. Omslaget på Dodecahedron skivan är lika vriden mörk och bestialisk som deras musik. Ur en mörk håla rinner själen ur en....I fuckin love it.......ska jag?.......ok vi kör : Åt helvete med alla andra släpp (jag älskar er alla) men detta är årets platta. Japp, nr 1 är klar (med reservation för ändringar :-) )...........


  Vart mycket Black metal ett tag nu. Detta ...

  20120219_171405 (MMS)

  Vart mycket Black metal ett tag nu. Detta är högen som följt mig under ett par veckor nu. Black metal har alltid legat varmt runt hjärtat för dess ofta råa natur. Mörkret och det extrema är något som jag alltid dragits åt då jag gillar att bli utmanad till gränsen av min musik. Ta tex produktionen på Mayhem's otroligt vackra "Ordo ad chao", många jag spelat den för tycker att den är dålig. Jag säger att den gör allt...den redan kaosartade ljudbilden vrids runt ett extra varv med produktionen och hela plattan är ett panikskrik i ett becksvart hål. Det extrema i musik har alltid tilltalat mig, när det känns som att ångest och rädsla snart tar över, när det känns som att jag inte fattar någonting och allt ljud i öronen är nästan bara ett surr, när jag känner mig attackerad av musiken, när musiken skapar känslor som är så starka att dom tar över helt.....DÅ, då har jag hittat vad jag alltid letar efter. Jag letar efter musik som skapar kaos och känslor i mig, när jag hittar dessa skivor vet jag att det är musik som kommer leva kvar hos mig hela livet. Mycket Black metal gör detta för mig, därför älskar jag genren. Detta gäller dock all musik för mig, jag vill utmanas av musiken, jag vill att musiken ska kasta runt mig i mitt skal och skaka om mig tills jag kräks. Jag vill ha känslor !!!!!!!....och jag vill att musiken ska ställa krav på mig som lyssnare på samma sätt som jag ställer krav på den. Är jag svår iochmed detta? Ja kanske men jag vill inte ha något annat. Trivs man med massproducerad musik så ska man nöja sig med det. Alla har vi vår rätt till musik. Jag nöjer mig inte med det......jag vill ha konst och inte en produkt. Jag vill ha eldsjälar och inte profitörer. Jag vill som sagt ha känslor......


  Feber och Dodecahedron är en underbra blan...

  Feber och Dodecahedron är en underbra blandning. Sinnet känner sig mer attackerat än vanligt. Svettningarna mer intensiva och hjärnan känns som den ska sippra ut ur skallen......som sagt, feber och Dodecahedron är en underbar blandning....


  (Jätte) sjuk.......snörvel..

  (Jätte) sjuk.......snörvel..


  Fantastisk middag med tillresta föräldrar....

  Fantastisk middag med tillresta föräldrar. Dodecahedron har vart på hjärnhinnan hela dagen. Svårt att släppa konst då den är magnefik. Golvad är jag och känner mig ensam då denna konst skapas utan mig.....jag vill med ju...


  Skål på er !!!! Ha en superbra Lördagskväl...

  20120218_160117 (MMS)

  Skål på er !!!! Ha en superbra Lördagskväll.......peace


  Fuck vilken platta. Gillar ni Black metal ...

  20120218_130646 (MMS)

  Fuck vilken platta. Gillar ni Black metal får ni ej missa denna. Detta är konst utan tvekan. Stig ur er säkra musikzon och våga ta till er denna......mästerligt. Holländare kan.....puss o skål.


  Tar en kall öl och läser min bibel.......s...

  20120218_125738 (MMS)

  Tar en kall öl och läser min bibel.......skål på er.


  En förkylning ifrån helvetet har tagit öve...

  En förkylning ifrån helvetet har tagit över. Ont i hals och öron. Synd om mig buhuu........kaffe och Nina simone avnjuts i mitt egna helvete. Ha en bra Lördag :-)


  DODECAHEDRON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DODECAHEDRON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Nåt piss substitut istället för Sabbath? N...

  Nåt piss substitut istället för Sabbath? Nej tack dudes.......fuck u Ozzy & friends. Im out....


  Denna öppnas nu......Skål !!!

  20120217_171949 (MMS)

  Denna öppnas nu......Skål !!!


  Signerad av Paul speckmann !!!!!! Thank yo...

  20120217_121416 (MMS)

  Signerad av Paul speckmann !!!!!! Thank you again bro......


  Fick precis detta mästerverket i posten id...

  20120217_120907 (MMS)

  Fick precis detta mästerverket i posten idag. En present ifrån Paul speckmann själv. Snacka om att man är glad just nu !!!! Thank u Paul for the cd, u are truly one of the nicest guys I have ever meet, a true brother of metal and the Master of death metal. I salute you bro.....


  Saint Vitus är aldrig fel, helst inte när ...

  20120217_090738 (MMS)

  Saint Vitus är aldrig fel, helst inte när förkylningen har tagit över kroppen och man känner sig som ett utskitet päron....blääääh !!!! Thrash paketet jag har blivit lovad måste dyka upp idag....massa godis i det. Nu städning.....igen. Peace


  Martin van drunen, sångaren i Asphyx går h...

  Martin van drunen, sångaren i Asphyx går hårt åt en del frontmän i nya numret av Sweden Rock Magazine. David Vincent i Morbid Angel kallas bög eller iallafall bi sexuell då Asphyx sångaren säger att det är känt i branschen att han är det och att han har bjudit in Martin till sitt rum på en gemensam turne. Den andr kängan får Glen Benton i Deicide, "han spelar bara medans kokainet verkar i näsan" dundrar Martin. Asphyx släpper nya skivan "Deathhammer" den 27 Februari......


  Att bli kallad saker för man gillar ej mai...

  Att bli kallad saker för man gillar ej mainstream poprock är fan inte ok. Men åldern spelar alltid roll ju....väx upp o lär er något.


  Emil Sandberg skriver följande i nya numre...

  Emil Sandberg skriver följande i nya numret av Sweden Rock Magazine : Primal Rock Rebellion låter som som ett klädmärke för busiga bebisar. Han har ju så jävla rätt, vilket lökigt namn.....och vi nominerar detta till ett av årets citat.....gött Emil. U rule !!!!


  Spanska Teitanblood innan hockeyn. Världen...

  20120216_185900 (MMS)

  Spanska Teitanblood innan hockeyn. Världens mest mörka och onda album enligt mig. Tror du inte mig så lyssna på det, från början till slut.....och se till att ha någon att hålla i handen när flugorna tar över ljudbilden och den hotfulla produktionen piskar igång en rädsla som jag aldrig upplevt på en skiva. Mästerligt ???


  Shit va boxar o annat ltd det blivit nu fö...

  20120216_121455 (MMS)

  Shit va boxar o annat ltd det blivit nu för tiden. Inte för att jag klagar, nej då....love it. Men vissa boxar o annat är svin limiterade och galet dyra, det är en grej som kan va jobbig. Är man en vanlig arbetare kan det va svårt att lägga ut 1000kr på tex Dillinger escape plan boxen som kom till "Option paralysis". Sen kan en del shit va otroligt svåra att få tag i, Noevdia....Black metal bolaget som har mer kred i världen än något annat bolag (finns inget snack om detta ) släpper en del grejor som är galet ltd, tex 200 i hela världen. Kan va svårt att få tag i då. Men visst är det nice med boxar och ltd versioner. Förstår banden med då detta kan va enda anledningen till att fansen köper skivan istället för att ladda ner den. Alla måste ju överleva...... Baksidan med ltd och boxar är att ibland släpper band samma grej ett par ggr med lite olika material på bara och detta kräks jag på då det är att suga ut cash. En andra baksida är att många av dessa dvd som följer med den ltd versionen av en skiva är skitdåliga. Ibland verkar det som att banden skickar med vad som helst för att få ut en ltd version. Mastodon - The hunter va en sån grej. Den dvdn va skit....o 12 min lång ( något sånt ). Då kan man lika väl va utan den. Nu blir det kaffe och en dusch.....peace


  Michael Kiske, ex Helloween säger att det ...

  Michael Kiske, ex Helloween säger att det inte är aktuellt med att återförena bandet. Tack säger jag, aldrig fattat deras skit efter 3 fantastiska skivor ( Walls of jericho, Keeper of the seven keys 1&2 ).....efter det har det levererats skit efter skit tills namnet Helloween och alla sidoprojekt har blivit en parodi. Synd då bandet en gång hade något........o respekt ifrån metal världen.


  Kollar denna medans jag viker ton av tvätt...

  20120216_110134 (MMS)

  Kollar denna medans jag viker ton av tvätt. Laga mat suger tycker jag men att vika tvätt kan kanske suga mer. Väntar spänt på posten med, finns chans att det kommer skivor idag :-)


  Grattis säger jag idag till Dave Lombardo ...

  Grattis säger jag idag till Dave Lombardo i Slayer som fyller 47 år. Grattis som fan dude.....


  Neurosis hela morgonen och en hink med kaf...

  20120216_100750 (MMS)

  Neurosis hela morgonen och en hink med kaffe. Neurosis är i studion nu och spelar in uppföljaren till underbara "Given to the rising" ......en platta som många många har väntat på. Peace


  Denna vill jag ha : http://abigor.e-a-l.com/

  Denna vill jag ha : http://abigor.e-a-l.com/


  Så här skriver en recensent om förra Teita...

  Så här skriver en recensent om förra Teitanblood skivan "Seven chalices" i en recension om nya epn "Purging tongues". Underbart formulerat och hur sant som helst :::::::::: It doesn't seem like long ago but it's nearly 3 years since Seven Chalices was released and after probably several hundred listens I still don't feel like I've taken it all in. Teitanblood create such a thick maelstrom of chaotic complexity that penetrating it takes some serious concentration. The complexity isn't that of musical technicality but that of a thousand swirling and seething snakes that envelope your ears in an all-consuming cacophony. That album had so much going on with fuck-knows how many layers of vocals and spiraling leads that initial disorientation was a near certainty, ongoing even. Seven Chalices shook the bestial/occult/black/death metal (call it what you want!) scene by the throat and this new single sided MLP continues on where the LP left off, plummeting to depths unheard before.


  http://www.youtube.com/watch?v=-qKstsv4zyM...

  http://www.youtube.com/watch?v=-qKstsv4zyM&feature=youtube_gdata_player


  Den hårdaste rosa skivan som finns...forts...

  20120215_204800 (MMS)

  Den hårdaste rosa skivan som finns...fortsätter på Death och minns pojkrummet i hålan utanför hålan Kalmar och mår bra. Chuck Schuldiner är kung, nu som då...R.I.P


  Mästerligt !!!!!!!!!

  20120215_201856 (MMS)

  Mästerligt !!!!!!!!!


  The chase is better than the catch heter M...

  The chase is better than the catch heter Motörhead låten och visst är det sant. Mitt jagande av en skiva är dubbelt så kul som att ha den i handen, allt trixande och mailande och letande av en skiva är helt underbart. Man får leta via secondhand butiker och ringa runt. Nätet surfar man runt på som en galning och alla kontakter runt i världen som man har byggt upp relationer med textas och rings. Väntandet på posten när allt är beställt har sin charm med även om det kan suga något djävulst. När paket eller paketen ramlar ner och man river upp det så är orgasmen nära, man checkar skivorna, lyssnar och läser bookleten......underbarare kan man fan ej ha. Men sen börjar allt om hehe, för jakten är bättre än fångandet ju........


  Franska Deathspell omega blir kvällens tem...

  20120215_191434 (MMS)

  Franska Deathspell omega blir kvällens tema. Finns inga ord för hur överlägset bäst deras black metal är. Latin/franska och engelska väser dom på och trilogi skivorna om Människan / Gud / Satan borde varje vettig människa gå igenom. Börja med "Si monumentum requires, circumspice" sen går ni igenom mörkret på "Fas -ite, maledicti, in Ignem aeternum" för att förlösas med "Paracletus".......dessa 3 är ren konst och bör ej missas av någon, absolut inte av black metal fans.....


  Åkte ner o handlade, själv.....skönt. Inge...

  Åkte ner o handlade, själv.....skönt. Inget liv utom den musik som liras högt som bara den. Det jag lirade va dubstep, den "nya" genre inom elektronisk musik. Finns ingen musik där ute som gör mig så glad och sprallig som dubstep gör.....jag blir exalterad och jag vill dansa ( jag kan inte dansa ) men skit i det, jag SKA dansa !!!! Detta väckte tanken hos mig om vad andra har för musik som gör dom glada och spralliga så min fråga är : Vad för genre får er helt galet glada och spralliga ? Puss


  Tummen upp får dom nya låtarna jag fått hö...

  20120215_154015 (MMS)

  Tummen upp får dom nya låtarna jag fått höra med Electric Wizard idag. Tungt, flummigt och en produktion som skriker Electric Wizard. Jag trånar efter mer nu. Deras "Black masses" ifrån 2010 är bland dom mest spelade skivor här hemma. Ett klassiskt mästerverk.....som dom andra EW skivorna..


  Paniken som infinner sig när man ska plock...

  Paniken som infinner sig när man ska plocka fram en platta och den finns ej. Troligen utlånad o inget minne till vem.....jaja, den är beställd nu igen + 4 andra som måste omhandlas då dom bara finns här på vinyl. Vilka problem man har :-)


  Nya plattan med Soulfly låter väldigt intr...

  Nya plattan med Soulfly låter väldigt intressant. Hårdare på gränsen till death metal ibland. Enslaved heter verket och kommer i Mars. Sweet som fan då Max Cavalera bara blixtrar till ibland nu förtiden. Detta kan bli första Soulfly plattan man äger.......


  Vilken skitdag.....kaffe och Angel Witch u...

  Vilken skitdag.....kaffe och Angel Witch underhåller för ett huvud i tankar och mörker. Mycket tråkigt som händer nu men bara att krypa igenom skiten......peace


  Denna + 3 andra Bolt thrower skivor i spel...

  20120215_001329 (MMS)

  Denna + 3 andra Bolt thrower skivor i spelaren på repeat inatt. Det behövs efter Creed shocken förut.......Godnatt. Peace


  Skitdåligt avsnitt idag. Vissa "Grunge" ba...

  Skitdåligt avsnitt idag. Vissa "Grunge" band va väl ok på sin tid men mycket är riktigt skit. Att sen få se jävla skitbandet Creed i ett program som heter "Metal evolution" är skrattretande, på gränsen till patetiskt. Nu pratas det om Nickelback med. Inget vidare Sam Dunn men då du inte kommer ta upp .............. eller ............. så har du ju bevisat att du kanske inte vet vad du snackar om. Creed....herre jösses alltså.........vem fan gillar Creed??


  Graveyard vann ju självklart. Opeth - Heri...

  Graveyard vann ju självklart. Opeth - Heritage är bara 2736352519 gånger bättre så det va ju rättvist. Idioter.......


  Kollar Grammisgalan och direkt så inleder ...

  Kollar Grammisgalan och direkt så inleder sega, överskattade (gode gud va överskattad han är), tråkiga, upprepande Thåström. Kräks lite i munnen och frugan frågar vad jag håller på med tills hon ser vad som är på tvn och förstår var denna kraftiga reaktion får sin energi ifrån. Bara Kent gör Sverige sämre än detta....och du....du va inte ens bra i Ebba Grön Jocke......peace


  5 Mars kommer Napalm death - Scum redux. 2...

  5 Mars kommer Napalm death - Scum redux. 25års jubileums utgåvan av ND mästerverk med en extra cd med. Där återfinns en råmixen av plattan. Ett digipack till i Napalm death samlingen nu då. Sweet shiat......


  Fan va vackert Göteborg är idag.........im...

  20120214_133615 (MMS)

  Fan va vackert Göteborg är idag.........imorgon är det alla gånger bara blask kvar. Ikväll checkar vi grammis galan och hårdrockens historia. Krock tror jag det blir utan att ha titta in tiderna men får la zappa mellan kanalerna......


  Redo för snö race med kidsen. Ha en bra al...

  20120214_123255 (MMS)

  Redo för snö race med kidsen. Ha en bra alla hjärtans dag allihopa. Checka alla listor som medarbetarna på Rocknytt knopat ihop senare idag.......peace


  Killing joke's debut ifrån 1980.....finns ...

  20120214_120236 (MMS)

  Killing joke's debut ifrån 1980.....finns inga ord hur bra detta är. Unnar mig själv denna kärlek idag. Peace


  Dagens band : Bolt thrower. Kaffet halsas ...

  20120214_083225 (MMS)

  Dagens band : Bolt thrower. Kaffet halsas i jakten på ett vaket tillstånd där det verkar som att snön tagit grepp om Göteborg igen. Zzzzz o zzzzzz.......men nu kör vi tisdagen. Peace


  Annica Hedbrandts retro genomgång av Carca...

  Annica Hedbrandts retro genomgång av Carcass - Reek of putrefaction och Symphonies of sickness ifrån Close up magazine nr 107 förgyller när min nakna kropp lagt sig till rätta i sängen. Alltid älskat Annicas texter och läser allt hon skriver med förtjusning. Dillinger escape plan - Miss machine och Miles davis - Bitches brew och On the corner mixas upp i lurarna. Random knappen är intryckt och här släpper jag nu taget......byeeeeeeeeee


  Diggar detta monstret med en kall öl i han...

  reignofthebrute (MMS)

  Diggar detta monstret med en kall öl i handen. Snart blir det sängen efter en skitdag med sjuka släktingar och hot. Ny dag imorgon.....blir att ta nya tag då det e sportlov här. Kidsen ska underhållas ju. Peace


  Det va väldigt va folk blev arga på mitt i...

  Det va väldigt va folk blev arga på mitt inlägg om Nicke Andersson haha. Har fått 78 mail om detta nu och jag ska göra ett par saker klara. 1. Jag gillar Nicke, killen är ett geni och han kan verkligen sitt jobb. 2. Detta är mitt tycke....läs det igen...DETTA ÄR MITT TYCKE....jag säger inte till folk va dom ska tycka utan folk får gilla precis vad dom vill. 3. Jag gillar inte pop rocken ( det är la detta som folk inte gillar, att tuffa rock killar får sin musik kallad pop men sorry, hur mycket ni vänder på ISE's musik är det pop rock ) som ISE gör, samma pop rock som genomsyrade dom sista Hellacopters plattorna. 4. Henrik, jag gillar inte att bli hotad. Jag gillar speciellt inte att bli hotad av en som uppenbarligen behöver all hjälp han kan få för att fungera som en normal människa. Sahlgrenska psykavdelning har nr : 031 - 342 08 30, ring dit och få hjälp min vän. 5. Jag är inte här för att vara bekväm. Jag skriver mitt tycke och jag skriver vad jag vill. Gillar jag något så kommer jag skriva om det, hatar jag något så är det samma shit. Jag viker mig inte för någon och gillar ni inte det så läs inte....det är så enkelt. Sluta läs om ni blir så förbannade. 6. Puss på er !!!!! Peace / rogga


  Lagar chili con carne o diggar Hellacopter...

  20120213_175719 (MMS)

  Lagar chili con carne o diggar Hellacopters......herre gud, lugna ner er......haha


  Ett öppet brev till Nicke Andersson :::: F...

  Ett öppet brev till Nicke Andersson :::: Fy fan va tråkig du är Nicke Andersson !!!!!!!! Du kan ju, det har du bevisat med Death Breath och ändå envisas du med att släppa skit med Imperial state electric...fan la du ner Hellacopters för när du gör samma skit med dom??? Fattar inte varför? Fokusera på Death Breath istället eller på att producera lillebrorsans band. Fan du tappar ju mer o mer respekt för varje dag. Alla måste utvecklas men för fan.....finns en gräns ju. Jag väntar på nya Death Breath nu för jag vet hur bra du kan va.......för nya ISE plattan va skit...fullkomligt värdelös.....peace


  Slut med mes metal nu.....denna spelas hög...

  20120213_123345 (MMS)

  Slut med mes metal nu.....denna spelas högt nu. Som fan. Svinbra !!!!!!


  Skrillex och Kanye west fick grammisar ina...

  Skrillex och Kanye west fick grammisar inatt. Fan så rätt. Att trötta tråkiga, sönderspelade Foo fighters fick massa grammisar är totalt ofattbart men så är det.....


  Kaffe kaffe kaffe.....tröttare än en örn p...

  20120213_092311 (MMS)

  Kaffe kaffe kaffe.....tröttare än en örn på valium är jag idag. Zzzz....satans träningsvärk alltså. Idag börjar jakten på Liberteers platta men har inte stora förhoppningar att få den idag. Nu massa mer kaffe och massa Master....sweet


  Skineater börjar mixa sin debutplatta imor...

  Skineater börjar mixa sin debutplatta imorgon. Mixningen blir klar till helgen men vi får nog vänta tills efter sommaren på nya alstret "Dermal harvest".....vars omslag mycket möjligt kan vara årets snyggaste. Peace


  Skulle arbetat på intervjuer som ska göras...

  20120212_174521 (MMS)

  Skulle arbetat på intervjuer som ska göras men helt otippat är man på sin första handbollsmatch någonsin. Trevligt med överaskningar :-)


  Bakis o sliten, då passar Master - The hum...

  20120212_131926 (MMS)

  Bakis o sliten, då passar Master - The human machine svinbra. Hela världen är i shock över Whitney houston som dog men jag tänker mest på min morbror. Han mår bra nu så det är ingen fara men som sagt....man vet aldrig hur länge människor finns kvar. Ta hand om varandra och håll kontakten med nära och kära....peace


  R.I.P Whitney Houston.....

  R.I.P Whitney Houston.....


  EF va verkligen svinbra igår. Deras magisk...

  EF va verkligen svinbra igår. Deras magiska stämningsfulla musik grep nog tag i alla som va där igår. Kan bara tacka bandet för en fantastisk kväll och detta band borde ni som gillar Sigur ros och Cult of luna kolla in för EF är en magisk blandning av dessa två. Mästerligt !!......... http://www.efmusic.nu/


  Redo för kvällen. Ska bli sweet att checka...

  20120211_182508 (MMS)

  Redo för kvällen. Ska bli sweet att checka lite musik. Skål på er o ha en nice Lördagskväll.......peace


  Denna skivan till ölen nu. Fick just ett m...

  20120211_160025 (MMS)

  Denna skivan till ölen nu. Fick just ett mezz av min vän Fredrik. Han har skickat en present till mig bara så där. Blev fan tårögd....(gay)...men att ett köp på Tradera kan resultera i sån vänskap trodde jag aldrig. Men tack som fan än en gång Freddan.....U fuckin rule..


  Del 1 av 2 i plattor som växte : När skriv...

  20120210_165053 (MMS)

  Del 1 av 2 i plattor som växte : När skriverierna började att Morbid Angel lagt in techno och elektronik på nya plattan tänkte jag....jag älskar death metal och jag älskar elektronisk musik. Detta kan ju inte gå fel. Sen att tanken fanns där att gamla hederliga Morbid angel ska bara låta som dom alltid gjort så såg jag fram emot denna skivan. När jag lyssnade på den första gången bara gapade jag...andra gången fattade jag noll. Vilket jävla jävla skit det va. Jag verkligen hatade vad dom gjort. Dom elektroniska elementen kändes fel och plattan kändes som om ett förvirrat band hade gått in i studion för första gången. Skit !!! Tiden gick o plattan låg här. Plåtasken va ju svin nice o snygg så den kunde man ju titta på iallafall. En kväll efter en del tips hur jag kunde närma mig skivan så sa jag ok...nu kör vi. Lyssnade igenom skivan 3 gånger den kvällen. Hmm vart inte imponerad men dagen efter i bilen så kom jag på mig själv att nynna på "Too extreme". Lyssna sporadiskt på plattan och verkligen jobbade med den dom närmsta veckorna och sakta växte kärleken fram. Förutom den andra skivan som jag tänker skriva om vid ett annat tillfälle har aldrig en skiva växt så mycket som Morbid Angels "Illud divinum insanus" har gjort. Det är inget mästerverk men den är klart bra. Plattan är bäst om man tar den för vad den är. Altars of madness är gjord....blessed are the sick lika så. Detta är Morbid angel 2011. Jag lyssnar på skivan ofta o jag tycker den gör sig bäst om man lyssnar varje gång ifrån början till slut. Då får man in alla dom nyanser och intryck som bandet vill visa upp. Plattan gick ifrån piss till en plats på min årslista 2011. Extreme music for extreme people står det på min Morbid angel t shirt....ja det va nog det som bandet ville få ut denna gång. Dom extrema vill bli utmanade och nåt man verkligen inte ska va rädd för är nya intryck i sin musik. Det är viktigt att utvecklas som lyssnare och då är "Illud divinum insanus" perfekt att börja med. Peace


  Kaffe och Portrait.....jag har så jävla on...

  20120211_111804 (MMS)

  Kaffe och Portrait.....jag har så jävla ont överallt efter bandyn igår. Det va svinkul men shit va det kommer knapras värktabletter idag......ikväll blir det att checka EF på Sticky fingers. Ska bli sweet.


  Diggar världens bästa Thrash skiva genom a...

  20120210_230409 (MMS)

  Diggar världens bästa Thrash skiva genom alla tider till ölen nu. Dark Angel - Darkness descends är mer än en skiva. Det är ett kulturminne hur bra det va förr.....peace


  Underbara fantastiska Dropdead och kalla p...

  20120210_200333 (MMS)

  Underbara fantastiska Dropdead och kalla pilsner.....fan va gött man har det. Skål på er !!!!


  Bra det blev !!! :-) :-) :-) :-)

  20120210_155023 (MMS)

  Bra det blev !!! :-) :-) :-) :-)


  Loggan är cool...omslaget är snyggt, jag v...

  Loggan är cool...omslaget är snyggt, jag vill digga Woods of ypres men då jag inte gillade något Type O negative gav ut så diggar jag inte detta. För detta är lika segt och tråkigt som Peter steeles (R.I.P) Type o negative. Den enda skillnaden är att WOY har en bra produktion....


  Public enemy avnjuts till Fredags fixandet...

  20120210_151548 (MMS)

  Public enemy avnjuts till Fredags fixandet. Snart blir e bandy och sen kalla öl !!!!


  Vill ha !!!!.....någon som vill sponsra mi...

  20120210_130123 (MMS)

  Vill ha !!!!.....någon som vill sponsra mig ?? (ler sött nu men det syns kanske inte?) Rogggggaaa


  Posten idag innehöll en signerad poster av...

  20120210_123530 (MMS)

  Posten idag innehöll en signerad poster av Master grundaren och ikonen Paul speckmann. Fatta hur jävla glad jag är. Han skicka med ett välanvändt gitarrpick med. Hela helgen vart räddad nu.....tack Paul...


  Via länken kan ni lyssna på briljanta Libe...

  Via länken kan ni lyssna på briljanta Liberteer. Enmans bandet släpper sin platta "Better to die on your feet than live on your knees" den 13 februari via relapse. En anarcho grindcore smäll utan dess like. Me love...... http://lambgoat.com/features/17/Liberteer-Better-To-Die-on-Your-Feet-Than-Live-On-Your-Knees-album-stream


  För er som inte har den eller har väntat s...

  För er som inte har den eller har väntat så kan jag berätta att Wolves in the throne rooms platta "Diadem of 12 stars" finns äntligen tillgänglig via deras hemsida. Ett mästerverk som måste....MÅSTE avnjutas. Www.wittr.com


  Radiohead har lagt ut sin nya dvd "From th...

  Radiohead har lagt ut sin nya dvd "From the basement" på youtube....... http://www.youtube.com/watch?v=k8byXSML4bY&feature=youtube_gdata_player


  Cliff Burton skulle ha fyllt 50 idag. Vi s...

  Cliff Burton skulle ha fyllt 50 idag. Vi saknar dig. R.I.P


  Svag för detta underbara band. Älskar allt...

  20120210_094126 (MMS)

  Svag för detta underbara band. Älskar allt dom gjort. Ser även fram emot Portnoy's nya band Adrenaline mob's nya den.......13 mars tror jag. DT har ngt som lyfter dom högre än andra progressiva band. Kan ej sätta fingret exakt på vad men svinbra är det. Nu en annan sak.....min nacke och övre rygg dödar mig just nu. Har så jävla ont.....jag vill med detta avslöjande be att alla tycker synd om mig och skickar pussar och goda tankar till min nacke och rygg...tack. Peace


  Ledsen alla popmetal fans.....alla gillar ...

  Ledsen alla popmetal fans.....alla gillar olika men fan va det är töntigt med alla dessa jävla band som ska growla och sjunga hårt och sen kommer den fina,mysiga,mesiga kommersiella refrängen med fina stämmor. Gay !!!!(ett uttryck, inget fel att va gay).....fan va detta suger enligt mig. Fick en video med Caliban(tror jag dom hette).....skickad till mig nämligen och dom körde detta mes upplägg....FAIL !!!!!


  Hemma igen.....mer kaffe och Carcass....sw...

  20120210_073832 (MMS)

  Hemma igen.....mer kaffe och Carcass....sweet !!


  Har säkert tipsat om denna fantastiska bok...

  20120210_072234 (MMS)

  Har säkert tipsat om denna fantastiska bok men kan göra det igen. Albert mudrians Choosing death - The improbable history of death metal & grindcore. Hur intressant som helst och späckad med fakta som varje brutal death/grind head behöver för att fungera i dessa kretsar. En bok som jag läst om flera gånger för att den är välskriven och ett dokument över dessa 2 genrar som står mig närmast hjärtat. Introduktions ord av legenden John Peel (R.I.P).....rekommenderas!


  Morgonkaffet(den första koppen av 125) int...

  20120210_070031 (MMS)

  Morgonkaffet(den första koppen av 125) intas på bilverkstaden. Även en kille som jag måste laga bilen ibland, tro det eller ej.....på radion spelas det just nu Robyn och det hjälper ju knappast min trötthet. Fredag e det dock. Gött....


  Kopiera länken och bugga för mästarna........

  Kopiera länken och bugga för mästarna.......... http://www.metalsucks.net/2012/02/09/new-meshuggah-track-now-listen/


  Här är nattens musik. Fuck va ont jag har ...

  20120209_223614 (MMS)

  Här är nattens musik. Fuck va ont jag har i ryggen nu....hela nacken är öm med. Synd om mig...men nu blir det att slagga. Ha d


  Vill ha nya Mars volta plattan nuuuuuuuu.....

  Vill ha nya Mars volta plattan nuuuuuuuu......vill ej vänta till den 27 Mars. Jag vill inte !!! Fan.....


  Orkar inte mer grind nu. Blir lite Rush ti...

  20120209_183212 (MMS)

  Orkar inte mer grind nu. Blir lite Rush till Strindbergs Inferno. En sjuk son och en träningsvärk i ryggen som smygit sig på drar ner på kvällens aktiviteter....


  Mr. Grindcore hehe.....

  20120205_193149 (MMS)

  Mr. Grindcore hehe.....


  En del av cdskåpen nyladdade med brutal me...

  20120209_153253 (MMS)

  En del av cdskåpen nyladdade med brutal metal. Dom bästa frontas självklart......nu dagishämtning...på knäna då en fruktansvärt stark trötthet kämpar sig in i märgen. Kallt är det ute med.....fan


  Då dessa herrar har dominerat det mesta av...

  20120209_145108 (MMS)

  Då dessa herrar har dominerat det mesta av denna dagen så skickar la ja in en bild på den Carcass skapelsen som avnjuts just nu. Efter denna började det gå utför......på Heartwork som kom efter denna så finns det ljusglimtar på men på Swansong så hade Liverpool killarna tappat det totalt. Men dom 3 första är klassiska mästerverk.


  Ja och länken jag snackade om i inlägget o...

  Ja och länken jag snackade om i inlägget om Master's hammer fanns ju inte med där.....så den kommer här ::::::: http://www.metalinjection.net/black-metal-history-month/essential-black-metal-listening-masters-hammer-ritual?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+metalinjection+%28Metal+Injection+%3A%3A+Latest+Posts%29...........kopiera o läs. Peace


  En vän till mig söker band och artister i ...

  En vän till mig söker band och artister i alla genrar till hans produktionsbolag för samarbete och utveckling. Powerhouse produktions hjälper till med kontakter, publicering och Itunes och Spotify exponering. Helst färdiga produktioner. Kontakta Robert på : powerhouseproduktion@gmail.com för mer information. Peace


  Via länken (tyvärr får ni kopiera den själ...

  Via länken (tyvärr får ni kopiera den själva ) så kan ni läsa lite om Master's hammer och deras fantastiska "Ritual" platta. En skiva alla som diggar black metal måste höra.....en milstolpe enligt mig.


  Underbara Black dice släpper ny platta den...

  Underbara Black dice släpper ny platta den 9 April. Mr. Impossible heter den. Experimentella noise bandet Black dice utmanar alltid sinnet med sina skivor så jag ser fram emot en bra 9 April......


  Idag är det 15 år sen min stora idol Brian...

  Idag är det 15 år sen min stora idol Brian Connolly dog. Sweet har alltid funnits med mig sen min kusin spelade dom för mig.....detta måste ha vart runt 1983 - 84 och deras platta "Sweet fanny adams" som han spelade för mig är en av dom bästa skivor som gjorts. R.I.P Brian......


  Beach boys spelar på Grammisgalan. Första ...

  Beach boys spelar på Grammisgalan. Första framträdandet på 20 år......gött. Deras platta "Pet sounds" är en favoritskiva för mig personligen. Inget jag lyssnar på jätteofta men den skivan är verkligen underbar.......peace


  Carcass - Symphonies of sickness.....mäste...

  20120209_083601 (MMS)

  Carcass - Symphonies of sickness.....mästerverk !!! Deras andra skiva. Kom 1989. Köööööp.....


  SLEEP spelar på Strand i Stockholm den 6 m...

  SLEEP spelar på Strand i Stockholm den 6 maj. Detta kommer jag inte missa!!!!! Har ni inte hört Sleeps holy mountain så är det bara att leta reda på den och avguda den. Seså.....fixa det nu...


  Trots en trötthet som gränsar till döden.....

  Trots en trötthet som gränsar till döden....så har jag bestämt att denna dagen tillängnar jag Grindcore. Blir bara underbar grind hela dagen. Band som Carcass, Extreme noise terror, Siege, Napalm death, Heresy, Wormrot, Nasum, Unseen terror, Insect warfare, Brutal truth, Exhumed, Mumakil, Phobia, Noisear, Narcosis....osv osv. Nu mera kaffe...massa kaffe...


  Förutom detta band så blir det Death, Teit...

  20120209_003212 (MMS)

  Förutom detta band så blir det Death, Teitanblood, Grave, The knife, Run dmc och Neurosis i lurarna inatt.....trött nu. Peace


  Dessa jävla pengar, dom förstör allt....#b...

  Dessa jävla pengar, dom förstör allt....#black sabbath


  There are certain things one comes to expe...

  There are certain things one comes to expect from a grindcore album - a relentless assault of punishing rhythms, variations on hardcore and death metal riffs, maybe some gore, maybe some leftist politics, and songs that rarely make it past 90 seconds. Minus the gore, for the most part, these are all part of the formula for Liberteer , the solo anarcho-grind project from California's Matthew Widener, who has also put in some hours in goregrinders Exhumed. But with Liberteer, Widener leaps well beyond the expected boundaries of what grindcore should be, and adds elements that generally one might not find in your typical grind bruise fest, like, for instance, a surprisingly elegant use of horns, which kick off Better to Die On Your Feet Than Live On Your Knees' first track "The Falcon Cannot Hear the Falconer."  One continuous piece of music split into 17 tracks, Better to Die is an album with a lot of innovation, a lot of character and a lot of anger, but in a relatively short span of time, falling just short of 27 minutes. Employing a fierce, anarchist political agenda, Widener drops track titles like "Class War Never Meant More Than It Does Now," "99 to 1" and "That Which is Not Given But Taken." Suffice it to say, he's probably not lining up to support Mitt Romney in November, though he's just as likely to want to take the entire system down, from the sounds of it. And the hyper-speed brutal hardcore Widener hammers out is just the sort of ass kicking soundtrack to bring about the kind of revolution the album seems to demand. However, it's not all system-fucking chaos. In fact, there are some truly magnificent moments of majestic arrangements, from the banjo and horn instrumental in "Rise Like Lions After Slumber," to the powerful introduction of horns in the catchily brutal "Build No System."  Preconceptions about grindcore will only get you so far with an act like Liberteer.....en recension av Liberteer plattan som kommer 13 februari.....SWEET !!!!!


  Fick 3 mail nu så jag skriver det igen. Ja...

  Fick 3 mail nu så jag skriver det igen. Jag gör allt ifrån min mobil sen ett tag tillbaka då min data rasat totalt. Därför finns det inga fungerande länkar. Man kan säkert göra detta men vet ej hur. Så fort jag får en ny data kommer länkar o allt se annorlunda ut. Texten kommer ej sitta ihop som det gör nu. Bare with me dudes and dudettes. Im a broke man......


  Efter att Daniel (en norrlänning såklart) ...

  20120208_194610 (MMS)

  Efter att Daniel (en norrlänning såklart) la ut youtube klipp på "One track mind" ifrån denna guldklimp så slängde jag på plattan genast. Another perfect day är Motörheads bästa platta enligt mig och den finns många minnen runt. Bespottad när den kom men fansen har börjat fatta hur fantastisk denna skiva är. Brian Robertson satinshorts på turnen kanske inte va "Motörhead" men va gör det. Killen kan ju lira.....mästerverk !!


  Produktionsmässigt är denna skiva både und...

  20120208_185247 (MMS)

  Produktionsmässigt är denna skiva både underbar och fruktansvärd på samma gång. Carcass - Reek of putrefaction är den mest brutal grindcore release någonsin (enligt mig). Bandet va inte nöjda med produktionen när den släpptes men idag har hela kalaset en kultstatus, ifrån omslaget som består av ihopsatta likbilder till den omtalade produktionen som band bara kan drömma om. Carcass slaktar allt med denna platta och även om "Symphonies of sickness" och "Necroticism - Descanting the insalubrious" är hur bra som helst så är det på "Reek...." som bandet verkligen når hela vägen. Som sagt....bara produktionen är värd pengarna...KÖP !!!!


  Bästa "extremesångaren" någonsin : utan tv...

  Bästa "extremesångaren" någonsin : utan tvekan BARNEY GREENWAY i Napalm death. Älskar hans röst och uttal. Underbar att lyssna på eller som en viss kollega på rocknytt säger......stånd !!!!!!! :-)


  Ett av dom snyggaste omslag som finns........

  20120208_175935 (MMS)

  Ett av dom snyggaste omslag som finns.....Depeche mode - A Broken Frame. Collectors edition......


  Crass....Crass..Crass.......Crass rules !!...

  20120208_150729 (MMS)

  Crass....Crass..Crass.......Crass rules !!! Det blir inte mer politiskt än Crass !!! Det blir inte mer anarcho punk än så här !!! Albumen "The feeding of the 5000" och "Stations of the crass" är något som alla som kallar sig en vän av punk måste äga.....mästerligt !!


  Kan avslöja att det kommer inom kort ( har...

  Kan avslöja att det kommer inom kort ( har ingen aning om när dock men det kommer ) kommer 2 st exklusiva intervjuer till på bloggen. En med en deathmetal frontman i ett klassiskt band som släpper en ny skiva i år. Förra skivan kom 2010......och en intervju med en av medlemmarna i ett norskt band som även dom ska släppa en skiva i år. Detta band spelade black metal förut men har bytt inriktning till det bättre.....enligt mig. Första kan va svår att gissa med den andra e ju lätt hehe......puss


  Miss machine 2004, Ire works 2007 och Opti...

  20120208_142919 (MMS)

  Miss machine 2004, Ire works 2007 och Option paralysis ifrån 2010.......3 helt galna bra album med fantastiska The Dillinger Escape plan. Älskar detta band då man alltid blir överaskad. Man måste nästan sätta sig ner med varje platta för att fatta vad som händer när musiken omfamnar en. Regler är för mesar tänker dessa killar och gör precis som dom vill......oljud och kaos säger många vänner när dom hör DEP men jag hör konst och öppenhet. Då många band väljer säkra vägar så svänger DEP istället rätt ut i diket......och så länge som ingen blir skadad är det faktiskt mycket roligare att köra en sådan väg.....tycker jag. Peaceeeeeeee


  Måste man köpa Dio - Holy diver deluxe edi...

  Måste man köpa Dio - Holy diver deluxe edition ??? Japp....och förstår man inte varför kan jag inte hjälpa er. Peace


  Usch....jag är verkligen ingen morgonmänni...

  20120208_081253 (MMS)

  Usch....jag är verkligen ingen morgonmänniska. Jag hatar morgonen....Zzzzz. The Exploiteds debutskiva får starta denna Onsdag.......o massa kaffe...massa kaffe. God morgon !!


  Lars ulrich har sagt någongång att "Slayer...

  Lars ulrich har sagt någongång att "Slayer har målat in sig i ett hörn" detta sas ikvällens program. En sak ska du ha jävligt klart för dig Lars, Slayer har alltid haft, har och kommer alltid att ha/få mer respekt än Metallica. Dags att sluta se detta pengakåta band som det största där ute. Dom gav oss "Kill em all", "Ride the lightning", "Master of puppets", "...and justice for all" men sen tog det slut. Det svarta albumet e för fan inte det stora album som alla säger.....bra metal låtar men mer är det inte. Dessutom är plattan så jävla sönderspelad att bara trötta rabiata fans kan älska den så kravlöst. Efter det har Metallica bara släppt jävla skit. Bandet har alltså släppt mer skit än bra så vad säger det? Bandet vaknade till med St.Anger men då fansen skrek så ändrade sig pengamaskinen igen. Metallica har dessutom blivit ett "svensson" band som morsan gillar och hur kul är det? Jag har en liten fråga till er Metallica beundrare...... Hur mycket ska ni fans till detta band stå ut med? Lulu?? Hur mycket ska krävas för att fans ska tröttna? För mig va det vid den svarta skivan......o Lars, det är ni som har sålt er....Hail Slayer !!!!


  Glöm inte Svt2 kl 22:45......Hårdrockens h...

  Glöm inte Svt2 kl 22:45......Hårdrockens historia. Dom närmar sig dom bästa delarna nu.....death och black metal. Undrar om dom tar upp grindcore med? Hade vart såå gött !!


  Florida baserade Kult ov azazel skriver så...

  Florida baserade Kult ov azazel skriver så här i ett statement ::::: "We have begun writing the next album. It will be titled 'Violators Of The Covenant', and will be released on Negativity Records, with who we have signed a two-album contract with. Once the writing is finalized, we will record the drum tracks in Fort Lauderdale, Florida at SBS Recording Studio and will track everything else at Noise Farm Studio in Paige, Texas." 2009 kom "Destroying the sacred" som jag tyckte va en småtrevlig svart historia......


  Metallica startar musikfestival....GÄSP !!

  Metallica startar musikfestival....GÄSP !!


  A rally for Republican Party nominee Newt ...

  A rally for Republican Party nominee Newt Gingrich in Las Vegas on Thursday morning was interrupted by local Nevada grindcore band Traumatic Anal Devastation. Apparently the band showed up outside the rally, plugged their instruments in, and generated what Gingrich staffer Terry ‘The Stick’ Foley called “the sound of a tank driving through a minefield.” Police showed up and pulled the plug on the youthful thugs after about 5 minutes (the equivalent of 20 songs, according to estimates from our grindcore research staff). Singer (used very loosely) for the band Chip “Gravelthroat” Corbin said the inpromptu performance was a political statement based on the band’s agenda for equal rights, animal rights, and support of anti-war movements across the world. Gött som fan !!! Grindcore rules!!!


  Svinbra Red fang kommer till Europa står d...

  Svinbra Red fang kommer till Europa står det. Med Black tusk !!!!!! Sweet.....klickar in där men inget Sverige med. Vad fan.....dåligt med bra bokningar till vårt land tycker jag nu. Autopsy har inte ens vart här ju.....skärpning !!!! till alla bokare....


  Vilket mästerverk. Funkar utmärkt till mat...

  20120207_170528 (MMS)

  Vilket mästerverk. Funkar utmärkt till matlagningen. Godflesh's bästa platta utan tvekan. Streetcleaner ( ett slang ord för en Uzi kulspruta) kom 1989 och ändrade det mesta i min musikväg när jag fick händerna på den. Tung industriell musik blandad med punk,metal och en massa Swans. Så jävla bra är den och att den sen besitter en fantastisk produktion som skapar klaustrofobikänslor gör ju inte saken sämre. Birmingham skapade mer musikhistoria än bara Black sabbath......


  Detta (jävla) spel och år av öldrickning ä...

  20120207_141600 (MMS)

  Detta (jävla) spel och år av öldrickning är ingen bra kombination. Troligtvis den sämsta ide jag gått med på(precis som om jag bestämde och hade något val).......får bli öl ikväll. Om jag överlever.....tränade till Watain, det va väl det bästa med den timmen jag slarvat bort nu.....peace


  Marduk's kommande platta får namnet "Serpe...

  Marduk's kommande platta får namnet "Serpent sermon" och kommer ut sent i vår. Black metal rens när det är sol bäst. Gött


  Så här skriver Watain på sin hemsida :::::...

  Så här skriver Watain på sin hemsida ::::::::: Finally, we can reveal that we have been working on a movie based on the XIII Year Anniversary, which is becoming something quite out of the ordinary. More news about this breathtaking endeavour will be revealed in the months ahead.?Har vart snack om en dokumentär med och en live dvd. Om denna har med dom att göra vet jag ej men faaaan va bra det kommer att bli. Först i kön till detta är jag !!!! Peace


  Underbara skottska Cerebral bore ska in i ...

  Underbara skottska Cerebral bore ska in i studion och spela in en ny låt. Detta görs för att få en blick över hur nytt material låter och vet ej om den kommer släppas nu eller om den kommer med på nya skivan som kommer spelas in inom kort. Cerebral bore som har världens brutalaste sångerska( Angela i Arch enemy låter som en skolflicka jämnfört med Som pluizmers i Cerebral bore) släppte 2011 via Earache sin debut platta "Maniacal miscreation"......gillar du brutal death/grind metal med stenhård guttural/gris sång så är detta bandet för dig. Jag älskar denna skivan........peace


  En av världens mest misslyckade och ovikti...

  En av världens mest misslyckade och oviktiga musiker Noel gallagher har snackat skit igen. Han tycker synd om tjejer i branschen......"Duffy va bra men vart är hon nu? Samma sak kommer hända med Adele".......ja Noel...vart fan är du? Enda nyheterna du får är när du öppnar käften så här. Gillar verkligen inte Adele eller Duffy men va jag tvungen att välja mellan tjejerna och Noel eller hans band som bara lyckades med 1 skiva så blir det tjejena. Vad hette hans jävla band igen ??? :-)


  Kanske barnslig men är otroligt glad att d...

  Kanske barnslig men är otroligt glad att den intervju som jag gjorde med Eric cutler har hittats och publicerats av Blabbermouth..................... http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=169336


  Inget nytt här, svin trött och kaffet hjäl...

  20120207_075842 (MMS)

  Inget nytt här, svin trött och kaffet hjälper ej just nu. Rainbows bästa skiva enligt mig liras medans jag försöker vakna. Nu kör vi tisdagen....phuu


  Century media har signat franska Necrowret...

  Century media har signat franska Necrowretch och bandet ska snart in i studion för att spela in sin första fullängdare. Bandet lirar skitig ond death metal och band som dyker upp i huvudet när man hör dom är Grotesque och Morgoth. Detta är verkligen svinbra !! http://www.youtube.com/watch?v=jXVywrq9lwc&feature=youtube_gdata_player


  Cannibal corpse's mästerverk. Detta är enl...

  20120206_214057 (MMS)

  Cannibal corpse's mästerverk. Detta är enligt mig kannibalernas bästa platta. "Meat hook sodomy" "Gutted""Vomit the soul"......listan är lång på bra låtar på denna skivan. Rekommenderas starkt till den som missat denna. Peace


  Stort grattis till Axl Rose som fyller 50 ...

  Stort grattis till Axl Rose som fyller 50 år idag. En av världens bästa frontmän blir alltså 50 idag.....shit va tiden går, glömmer aldrig Globen 1991(tror det va då) och Stockholms stadion 1993(tror det va då).....och glömmer aldrig när jag gick in på skivbaren i Kalmar 1987 och hittade Appetite for destruction i nyhetsbacken. Nighttrain är lika bra nu som då. Grattis än en gång Axl....o tack !


  Diggar Condemned - Realms of the ungodly. ...

  20120206_201827 (MMS)

  Diggar Condemned - Realms of the ungodly. En ultra brutal death metal platta som attackerar halsen direkt. Plattan som kom förra året blev snabbt en personlig favorit för mig då jag älskar en misshandel som denna. Introt "Eirgmos..adios" är snabbt över och "Ere the dark sovereign" startar med ett gutturalt growl ifrån helvetet. Men allt går inte i vansinnig fart här, ett tunggung som kan riva väggar blandas upp med ett tekniskt rens. Allt gjort med perfekt balans. Condemned kommer ifrån Kalifornien, USA och en gång bevisar amerikanarna att dom kan göra brutal death metal. Ett av förra årets starkaste death metal släpp....9/10 ....... http://www.facebook.com/condemnedofficial


  Cannibal corpse - Scourge of iron ifrån ny...

  Cannibal corpse - Scourge of iron ifrån nya plattan "Torture" hittas via länken.....SVINBRA !!!! http://www.revolvermag.com/news/cannibal-corpse-premiere-scourge-of-iron.html


  Svt 1 vid 22:00 så är det hårdrocksdags ig...

  Svt 1 vid 22:00 så är det hårdrocksdags igen. Bella stenberg kommer vara där och bla diskutera koppling emellan hårdrockslåtar och självmord och varför det finns lite tjejer i metal världen. Missa ej detta för allt i världen......


  Bara att välja någon av dessa och köpa vad...

  Bara att välja någon av dessa och köpa vad som kommer vara årets platta.......Dutch doom death metal legends ASPHYX will release their new studio album,"Deathhammer", on February 27 in Europe and February 28 in North America viaCentury Media Records. The effort will be made available in the following formats: * Limited-edition mediabook 2CD with special bonus disc * Standard jewel case CD * Digital download * LP in black 180-gram vinyl (unlimited) * LP in red 180-gram vinyl (limited to 300 copies, via Cyclone Empire) * LP in red-and-black marbled 180-gram vinyl (limited to 200 copies, via High Roller) * LP in clear 180-gram vinyl (limited to 250 copies, via Nuclear Blast) * LP in grey 180-gram vinyl (limited to 200 copies, via the CM webshop) "Deathhammer" track listing: 01. Into The Timewastes 02. Deathhammer 03. Minefield 04. Of Days When Blades Turned Blunt 05. Der Landser 06. Reign Of The Brute 07. The Flood 08. We Doom You To Death 09. Vespa Crabro 10. As The Magma Mammoth Rises


  Maltas Abysmal torment är en upplevelse. U...

  20120206_142957 (MMS)

  Maltas Abysmal torment är en upplevelse. Ultra brutal slam death metal utan bas. Letar ni bas på denna skivan så får ni fan leta hehe......men plattan är en resa i kaos och bara trummorna är en upplevelse. Speedad hackspett är en tanke som dyker upp.....underbart !!! http://www.youtube.com/watch?v=iGr20VVrZlU&feature=youtube_gdata_player


  Ett av många dagliga stopp. Bengans på Sti...

  20120203_123332 (MMS)

  Ett av många dagliga stopp. Bengans på Stigbergstorget med Anders metal avdelning får ingen missa om ni är i Göteborg. Han har det mesta och det han inte har trollar han fram......ge han en dag eller ett gäng men fram kommer det. http://www.bengans.se


  Fy fan va trött jag är på Volbeat !!! Vilk...

  Fy fan va trött jag är på Volbeat !!! Vilket skit.......


  På Lördag spelar EF på Sticky fingers här ...

  På Lördag spelar EF på Sticky fingers här i Göteborg. Dörrarna öppnas kl 21:00 och det är happy hour till 23:00. Fri entre till 22:00. Ef spelar postrock i samma ådra som bla Cult of luna......vi syns där då? Ok bestämt !!! http://www.efmusic.nu/


  Finns 4 Moloken - Rural kvar att köpa av m...

  20120206_085214 (MMS)

  Finns 4 Moloken - Rural kvar att köpa av mig. 120kr + ev frakt om du inte bor i Göteborg. Köp en av dom bästa skivor som gjorts....en progressiv fantastisk resa där varje kurva är full av överaskningar. Doom/sludge?....metal när den är som underbarast. Kontakta mig på gangstaboogie213hotmail.com eller på roger@discouragedrecords.com. Köp och stöd svensk musik......


  MASTER !!!!! Detta underbara band som följ...

  20120206_081834 (MMS)

  MASTER !!!!! Detta underbara band som följt mig under hur många år som helst. "THE NEW ELITE" heter nya plattan som kommer i år. Här blir det va jag tycker kanske är deras bästa skiva "Collection of souls"......Master måste ni kolla upp om ni missat dom. http://master-speckmetal.com/ Peace


  http://www.youtube.com/watch?v=sZTH05z3BLo...

  http://www.youtube.com/watch?v=sZTH05z3BLo&feature=youtube_gdata_player Gött.....


  Tröttare än en örn.....zzzzz usch. Idag va...

  20120206_075240 (MMS)

  Tröttare än en örn.....zzzzz usch. Idag vart det inte lätt att gå upp. Opeths mästerverk "Heritage" väcker mig med sina vackra toner och kompositioner. En dag närmare Liberteer skivan...anarcho grindcore..sweet !!!!


  Meshuggah kommer inom kort spela in en vid...

  Meshuggah kommer inom kort spela in en video till låten "Break Those Bones Whose Sinews Gave It Motion" ifrån kommande plattan "Koloss". Finns ingen tvekan hos mig att detta kommer bli outstanding. Meshuggah har inte gjort mig besviken en enda gång. Nya plattan är 54 min lång och hur fan jag ska klara av en 54 min lång orgasm när Meshuggahs konst träffar trumhinnan vet jag ej......Note to self : se till att dricka mycket vatten !!


  Http://roger.rocknytt.net

  Http://roger.rocknytt.net


  Nattens musik i lurarna blir : Watain - La...

  20120206_001122 (MMS)

  Nattens musik i lurarna blir : Watain - Lawless darkness..... Ghamorean - Terra ruina...... In solitude - The world the flesh the devil..... Nekromantheon - Rise, vulcan spectre.....Morbus chron - Sleepers in the rift......Colonize the rotting - Composting the masticated. Gött mos äre.....peace


  Den hjärndöda kvinna som trakasserat Tom f...

  Den hjärndöda kvinna som trakasserat Tom fischer i Triptykon under 1,5 år kommer fan inte få det lätt nu. Hela metal världen är jävligt trötta på denna idiot nu. Hon kontaktar musiker ifrån hela världen med sjuka bilder och skriver mail och brev.......bara att hoppas att denna %#%&43% får vad hon förtjänar snart.


  Gilla och sprid. Vi finns på www.rocknytt....

  431382_101505070 (MMS)

  Gilla och sprid. Vi finns på www.rocknytt.net......


  Ännu en ratad bild. Av vem? Ja av den som ...

  20120205_193216 (MMS)

  Ännu en ratad bild. Av vem? Ja av den som bestämmer. Nu blir det en kall öl och Mercyful fate......


  Fuck you !!!!!!.....stör mig inte i mitt s...

  20120205_193208 (MMS)

  Fuck you !!!!!!.....stör mig inte i mitt skiv fixande.. :-)


  Nytt kräk objekt : Avatar......kom igen nu...

  Nytt kräk objekt : Avatar......kom igen nu, mailbomba mig med hat som Avenged sevenfold fansen gjorde hehe.....


  Watain jobbar på en film om sitt jubileum ...

  Watain jobbar på en film om sitt jubileum och en dvd. Om dessa har med varandra att gör har jag noll aning om men checka deras hemsida då nyheter kommer inom kort.....peace


  2 svenska mästerverk enligt mig. Oldschool...

  20120205_165243 (MMS)

  2 svenska mästerverk enligt mig. Oldschool is tha shit ?!!!!


  Ett enda inlägg krävs för att man ska bli ...

  20120205_121058 (MMS)

  Ett enda inlägg krävs för att man ska bli sugen o gå tillbaka till vissa band. Herr Kalle malmstedt skrev : jag & Lawless darkness på sin status o det räckte.....är totalt Watainiserad nu.....


  Detta diggas ikväll med kalla öl. Hail sat...

  20120204_213458 (MMS)

  Detta diggas ikväll med kalla öl. Hail satan !!!!


  Skitig stinkande death metal signerad Morb...

  20120204_142254 (MMS)

  Skitig stinkande death metal signerad Morbus chron....i bakgrunden ligger Nekromantheon o väntar. Metal for true metal heads !!!! Fuck all posers !!!!


  Så här svarar Meshuggahs trummis Tomas haa...

  Så här svarar Meshuggahs trummis Tomas haake på frågan om det finns någon lika teknisk utmanande låt som "Bleed" på nya skivan : Haake: Not technically. As far as stamina-wise, we haven't even tried to play "The Demon's Name is Surveillance" as a whole band. It's a quirky one for everyone, not just because it's challenging physically for me as a drummer and for them as guitar players, but also because of the waltz feel that song has, it's something a lot of people aren't very used to playing. Playing those 16 triplets every other bar you're leading by playing upward with the pick instead of downward, so it's a quirky song to play for that reason, and of course for pure stamina reasons. I hope we can pull it off live, but we haven't even tried to play the whole song through. We'll see. [laughs].........hoppas nya plattan är en återgång till "Nothing" och "Catch 33......peace


  Detta är vad som händer just nu......vad g...

  20120203_213655 (MMS)

  Detta är vad som händer just nu......vad gör ni dudes och dudettes???


  Kerry king i slayer säger i en intervju at...

  Kerry king i slayer säger i en intervju att nya plattan kan komma redan denna sommaren. Låtarna är klara och vi ska spela in den snabbt säger han....oldschool sätt : snabbt och enkelt. När det gäller Jeff efter sin nära döden resa efter ett spindelbett säger Kerry så här : Jeff e frisk o skulle kunna spela vad som helst men behöver komma i form.....


  Här är svaret som Iommi, Butler och Ozzy g...

  Här är svaret som Iommi, Butler och Ozzy ger på Bill wards brev : "We were saddened to hear yesterday via?Facebook?that?Bill?declined publicly to participate in our current?BLACK SABBATH?plans... We have no choice but to continue recording without him although our door is always open... We are still in the U.K. with?Tony. Writing and recording the new album and on a roll... See you at Download!!!"?


  Orsak nr. 6741 att hata det jävla pissband...

  Orsak nr. 6741 att hata det jävla pissbandet Dead by april.......ni är med i melodifestivalen hahahahahahaha. Skrämmande hur dåligt omdöme ni har pojkar.....


  Detta mästerverket följer mig genom första...

  20120203_145108 (MMS)

  Detta mästerverket följer mig genom första läsningen av nya Close up.....är ni inte bekanta med Morbus chron - Sleepers in the rift kan jag bara beklaga.....för då har ni missat en fantastisk Autopsy doftande death metal ifrån Stockholms bästa band. Nicke Anderssons lillebror med co lirar döds som luktar lik och spyor. Checka in dom genast !!!


  Daniel Löfquist har aldrig fel.....gött so...

  20120203_144718 (MMS)

  Daniel Löfquist har aldrig fel.....gött som fan kommer detta att bli...


  Fredags nöjet låg vackert i brevlådan. Jag...

  20120203_140329 (MMS)

  Fredags nöjet låg vackert i brevlådan. Jag tackar....


  Bengans har kvalitets musik i hyllan. Molo...

  20120203_123428 (MMS)

  Bengans har kvalitets musik i hyllan. Moloken - Rural.......


  Det är verkligen inte mycket bra band på v...

  Det är verkligen inte mycket bra band på verken Metaltown eller Sweden rock än.......inte värt cashen än ..


  Här är låtlistan till Master's nya platta ...

  Här är låtlistan till Master's nya platta "The new elite"........ 1) The New Elite 2) Rise Up And Fight 3) Remove The Knife 4) Smile As You're Told 5) Redirect The Evil 6) Out Of Control 7) As Two Worlds Collide 8) New Reforms 9) Guide Yourself 10) Souls To Dissuade 11) Twist Of Fate ...........datum när skivan släpps kommer inom kort.


  Del 2 av Bill wards öppna brev : "If I'm ...

  Del 2 av Bill wards öppna brev : "If I'm replaced, I have to face you, the beloved SABBATH fans. I hope you will not hold me responsible for the failure of an original BLACK SABBATH lineup as promoted. Without fault finding, I want to assure everyone that my loyalty toSABBATH is intact.  "So here I am. I lay my truth down before you. I'm good to go IF I get a 'signable' contract.  "I don't want to let anyone down, especially BLACK SABBATH and all the SABBATHfans. You know I love you. It would be a sad day in rock if this current situation fell to the desires of a few. "My position is not greed-driven. I'm not holding out for a 'big piece' of the action (money) like some kind of blackmail deal. I’d like something that recognizes and is reflective of my contributions to the band, including the reunions that started fourteen years ago.  "After the last tour, I vowed to never again sign on to an unreasonable contract. I want a contract that shows some respect to me and my family, a contract that will honor all that I've brought to BLACK SABBATH since its beginning.  "That's the story so far. "Stay safe and stay strong. "I love every single one of you." Som sagt, verkar vara problem i Sabbath lägret redan.....rond 2 kommer nog snart....


  Problem i Black sabbath redan nu..... "Dea...

  Problem i Black sabbath redan nu..... "Dear SABBATH fans, fellow musicians and interested parties, "At this time, I would love nothing more than to be able to proceed with the BLACK SABBATH album and tour. However, I am unable to continue unless a 'signable' contract is drawn up; a contract that reflects some dignity and respect toward me as an original member of the band.  "Last year, I worked diligently in good faith with [fellow original SABBATHmembers] Tony [Iommi, guitar], Ozzy [Osbourne, vocals] and Geezer [Butler, bass]. And on [November 11, 2011, again in good faith, I participated in the L.A. press conference.  "Several days ago, after nearly a year of trying to negotiate, another 'unsignable' contract was handed to me.  "Let me say that although this has put me in some kind of holding pattern, I am packed and ready to leave the U.S. for England. More importantly, I definitely want to play on the album, and I definitely want to tour with BLACK SABBATH. "Since the news of Tony's illness, and the understanding that the band would move production to the U.K., I've spent every day getting to or living in a place of readiness to leave. That involves something of a task, and as I've tried to find out what's going on with the U.K. sessions, I've realized that I've been getting 'the cold shoulder' (and, I might add, not for the first time). Feeling somewhat ostracized, my guess is as of today, I will know nothing of what'shappening unless I sign 'the unsignable contract.' "The place I'm in feels lousy and lonely because as much as I want to play and participate, I also have to stand for something and not sign on. If I sign 'as is,' I stand to lose my rights, dignity and respectability as a rock musician.  "I believe in freedom and freedom of speech. I grew up in a hard rock/metal band. We stood for something then, and we played from the heart with honesty and sincerity. I am in the spirit of integrity, far from the corporate malady, I am real and honest....


  Ännu ett mästerverk signerat av norrmän. D...

  20120202_175226 (MMS)

  Ännu ett mästerverk signerat av norrmän. Denna platta är en favorit just nu......elak oldschool thrash. Gött som fan....vart är folkölen ??


  Bombs of hades kommer till Göteborg för at...

  Bombs of hades kommer till Göteborg för att spela in nya skivan "The serpent's redemption". Plattan kommer spelas in i Welfare studio med Per stålberg och Olle björk bakom rattarna. 8 låtar kommer spelas in där titlar som "Crawl away and bleed forever","Burn","Forgotten in graves","Incubus nightmares". Plattan ska släppas i Maj och vinylen släpps av Blood harvest och cdn av Pulverised. Bombs of hades debut skiva "Chambers of abominations" va en underbar käftsmäll. Ska bli svin intressant att se hur det nya materialet låter......


  Svinbra !!!!! Vill ha den nuuuuuuuuuuuuuuu...

  20120202_123406 (MMS)

  Svinbra !!!!! Vill ha den nuuuuuuuuuuuuuuuuu......


  Kaffe och Watain.....gött. Lawless....dark...

  20120202_095254 (MMS)

  Kaffe och Watain.....gött. Lawless....darkness !!!!!


  Kaffe och första Sepultura skivan.......ny...

  Kaffe och första Sepultura skivan.......ny kall dag och nya saker att uträtta. Men först massa kaffe och självömkan....


  Efter en dag av Ghamorean, Skrillex, Watai...

  Efter en dag av Ghamorean, Skrillex, Watain och Miles davis så återkommer man som alltid till.....Autopsy. Men så är dom ju typ bäst med hehe......kan svara på Eriks fråga direkt här och nu. Erik : Vart är dom längre inläggen med alla länkar och flera bilder i samma inlägg ? Roger : Tja Erik, kul att du mailade.....så här är det dude...min data har rasat och jag gör allt via mobilen numera. Jag är ingen teknik nörd och jag är ganska lat med så jag orkar oftast inte sätta mig in i allt men inläggen ser ut som dom gör pga att jag inte vet/kan hur man bifogar bilder och länkar när jag gör inläggen på mobilen. Man kan ju lära sig.....men som sagt....finns mycket annat att göra med.....som att lyssna på musik....peace


  Depeche mode går in i studion i mars för a...

  Depeche mode går in i studion i mars för att spela in uppföljaren till 2009 års "Sounds of the universe". Nya materialet ska ha influerats av Martin gore's techno projekt. Mer elektroniskt alltså.....ja tack.


  En perfekt blandning. Ghamorean's kalla ka...

  20120201_163441 (MMS)

  En perfekt blandning. Ghamorean's kalla kaotiska musik med Strindbergs fantastiska "Inferno"......kaos och mörker möter kaos och mörker : orgasm


  Kylesa spelar på Truckstop Alaska här i Gö...

  Kylesa spelar på Truckstop Alaska här i Göteborg den 7 Februari. Älskar detta band, deras senaste alster " Spiral shadow" är magisk.....ska bli sweet att se dom.


  Så här säger sångaren i Aborted om vad nya...

  Så här säger sångaren i Aborted om vad nya skivan handlar om ::: The albums grim outlook and the bleak cover art gives the listener a brief glimpse into the bands mindset going into the studio. "The album theme is pretty bleak this time around. I think that a lot has to do with things going on around me. It is just how we see things going. When a man of God spits on an eight year old girl because she is on a bus, it is pretty much 'what the hell are you doing?' You deserve to die and that is pretty much what I am saying on this record. Society and the human race is pretty selfish. People don't really give a shit outside of their own little bubble and that is evident by the way things are going. I do believe that in the end, man will be the end of man and that is what “Global Flatline” is saying. There is no hope or correcting this either, we have already flatlined." Nya plattan är verkligen en uppryckning emot förra. Det är en death/grind attack med klinisk precision.....bra skit..


  RSS 2.0