Deathmetal del 2

Den del av dödsmetallen som jag gillar mest är den sk tekniska dödsmetallen. Band som tar det ett steg längre och som hela tiden utmanar sig själva. Nile hör till denna kategori, har redan gått igenom dom så vi fortsätter. Andra band då? Krisiun har ni, ett brasilianskt band som består av 3 bröder. Southern storm, deras senaste platta är verkligen svinbra och den rekommenderas starkt. Deras myspace finns här. Ett annat fantastiskt band är Spawn of possession ifrån Kalmar. Ett galet tekniskt dödsband som efter lite strul verkar vara på g igen. Deras platta ifrån 2006 Noctambulant är bland dom bästa dödsplattorna där ute. Deras myspace finns här. Necrophagist är ifrån Tyskland och har släppt 4 plattor. Kolla upp dom på deras myspace.

           

           

           

Det bästa bandet dock i denna kategorin är Origin. Detta underbara band ifrån Topeka, Kansas är bland det mest brutal jag hört och det mest tekniska. Ibland är det svårt att hänga med när dom drar iväg. Info om Origin finner ni här. Har alla deras 4 plattor och diggar ni detta så är det bara att köpa alla. Deras Antithesis som kom 2008 va på min första plats på bästa skivor det året. Lyssna på detta här. Det är verkligen svinbra detta.


            

Omslaget är sååå jävla snyggt med, bara det är värt cashen. Finns massa andra band med, band som Decrepit birth, Atheist och Internal suffering bara för att nämna några. Kolla upp dessa och hitta andra bra band via deras myspace sidor.


Ha d

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0